Viborg HK forsvarer 2. pladsen med storsejr i årets første kamp

I aften blev 2022 endelig skudt i gang for Viborg HK, og med en storsejr på 44 – 25 over Ringkøbing ligger vi stadig nr. 2 i den samlede liga, og selvom cheftræner Jakob Vestergaard inden kampstart havde forventning om, at Viborg HK ville komme ud med 2 point, var der alligevel flere positive overraskelser i måden det skete på.

Der var ikke meget slinger i valsen, som cheftræneren måske nok havde forventet med den ringe træningssituation, truppen har befundet sig i igennem længere tid grundet Corona. Årets første kamp bød ikke bare på en sejr men en vaskeægte storsejr med mange glædesmomenter, fortæller cheftræneren:

´Jeg er meget tilfreds med, at vi vinder årets første kamp med 19 mål efter en Corona situation, der har gjort, at vi kun har haft én fællestræning. Vi fik en virkelig god start på kampen, hvor vi kommer foran 7 – 0, og dermed afgør vi næsten kampen indenfor de første 8 minutter, hvor vi er knivskarpe og iskolde. Emma Friberg fik velfortjent anerkendelsen som kampens spiller, og i dag kunne vi sagtens have brugt både 2, 3 og 4 ´kampens spillere´, for der er mange, der gør det rigtig godt.

Lærke Nolsøe spiller en fantastisk kamp, Moa Högdahl spiller også helt formidabel, og jeg må også fremhæve Laura Holm og Signe Vetter, og vores højre fløje supplerer også hinanden godt. Der er stort set min. 20 minutters spilletid til alle mand, og der er generelt bare stor tilfredshed hele vejen rundt.

Nu kigger frem mod kampen mod Champray, og det var rigtig godt at komme i gang og især på denne her virkelig gode måde i aften. Vi skal have en fysisk træning i morgen, og så er vi klar til Frankrig´.

På lørdag kl. 20.00 spiller VHK mod franske Champray på udebane. Kampen kan ses på TV3 Sport.

Alle nyheder