GF Forsikring indgår 3-årig aftale som GULDPARTNER i Viborg HK

Viborg HK har netop indgået en 3-årig aftale med den lokale afdeling af GF Forsikring, og det nye samarbejder bringer ikke kun økonomisk støtte til klubben, men vil også bibringe forsikringsfordele for klubbens øvrige samarbejdspartnere.

´GF Forsikring er et veletableret navn indenfor forsikringsbranchen, og selskabet deler VHK ´s vision om lokal forankring.

Viborg HK har været igennem en større omorganisering, vi har fået styr på driften og har lagt en langsigtet plan for klubben både sportsligt og økonomisk, og når GF Forsikring indgår en 3-årig aftale på guldpartnerniveau, siger det selvfølgelig noget om, at de er med på den lange bane, og det har en stor betydning for os´, fortæller salgschef Malene Yding.

GF Forsikring ønsker med aftalen at understøtte de lokale aktiviteter, hvilket man allerede vil få at se i aften til kampen mod Odense Håndbold – her vil GF Forsikring nemlig være i hallen og bl.a. udlevere en flyer - og hvis man udfylder og aflevere den i aften, udløser det:

  • En mulighed for at få 20% rabat på sin bilforsikring
  • Man er med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5000,00
  • Man sikrer VHK kr. 250,- for hver flyer, der afleveres

GF Forsikring er medlemsejet og har været det siden det blev grundlagt i 1967 - som et opgør med de traditionelle forsikringsselskaber.

Ideen var at stå sammen, så ingen aktionærer kunne spinde guld på andres forsikringer. Og det gælder stadig. GF Forsikring er ejet af medlemmerne, og de er her for at give medlemmerne gode forsikringer til fornuftige priser.

Skaber de overskud, går det til medlemmerne, der ejer GF sammen.