Viborg HK tager hjem med en sikker sejr på 9 mål (34-25) og leverede igen en overbevisende indsats, hvor det meste af truppen spillede rigtig godt og hele 11 kom på måltavlen.

Igennem kampens 60 minutter var der blot to mindre udfald, hvor Horsens fik anledning til at hale sig lidt ind på Viborg HK men aldrig så meget, at sejren var truet.

´Det gik godt. Vi fik tidligt skabt hul, og vi får scoret rigtig mange mål, og især får vi igen vores kontra til at fungere. Spillerne følger den taktik, vi har sat op, så det er jeg også godt tilfreds med. Der er to periode, hvor vi får lidt problemer. Første gang, det sker, er i 1. halvleg, hvor vi er to mand i undertal og anden gang, det sker, er i 2. halvleg, hvor vi har 4 oplagte chancer, som vi ikke scorer på. Ser vi bort fra det, har vi fuldstændig kontrol over kampen og vores spil. Vi får alle mand med i spil og det er jeg også godt tilfreds med og når vi efter kampen står med 5 kampe og 10 point, kan jeg kun være tilfreds´, siger cheftræner Jakob Vestergaard

Kampens topscorer blev Kristina Jørgensen, mens Line Haugsted og Tonje Enkerud leverede 5 mål hver og Stine Andersen og Maria Fisker blev noteret for 4 mål hver.

Med sejren i Horsens er Viborg HK stadig ubesejret i Bambusa-ligaen og næste ligakamp er på hjemmebane i Vibocold Arena den 2. oktober mod HIH. Allerede på onsdag gælder det kvartfinalen i Santander-Cup i Odense.

0
0
0
s2smodern

I aften tager vi til Horsens, og overfor os står hele 3 spillere fra sidste sæson: Majbritt Toft Hansen, Amalie Grøn og Laura Damgaard.

Efter 4 kampe har Horsens hentet 2 point, mens Viborg HK stadig er ubesejret, men selvom vi er kommet flyvende fra start, så skal der selvfølgelig stadig spilles op til vores bedste, og målet er at komme hjem med en sejr. Det vil Horsens og de tre tidligere VHK’ere dog gøre alt for at spolerer, fortæller Laura Damgaard:

´Vi vil gøre alt for at vinde – det vil vi selvfølgelig hver gang, men når man står overfor sit gamle hold, bliver der bare skruet ekstra op for energien.

Hvorvidt det betyder noget, at det er Viborg HK, hun og resten af Horsens truppen skal møde, og hvorvidt hun og de øvrige tidligere Viborg spillere bliver udfrittet når taktikken skal lægges op til kampen, fortæller hun:

´Det er altid lidt specielt, når man møder sit gamle hold første gang, for man kender jo alle på banen … og man kender dem netop både på og udenfor banen, så det er pludselig ens veninder, man står overfor.

 

Selvfølgelig snakker vi i truppen om VHK´s profiler, spillernes styrker og svagheder o.l. Vi har jo også lidt ´insider informationer´ fra vores tid i klubben, og det er klart, vi deler ud af de informationer. Men det gør Viborg HK jo også, og det er bare sådan spillet er. 

 

Det vil være den fedeste kamp at vinde. Tænker også pigerne fra Viborg komme til at gå all-in´,

afslutter Laura Damgaard med et stort smil.

 

 

Viborg HK møder HH Elite i Horsens onsdag kl. 20.30. Kampen kan ses på TV2 Sport

0
0
0
s2smodern

Lørdag eftermiddag bød på håndbold i Vibocold Arena, hvor Aarhus United forgæves forsøgte at spille op til et veloplagt, ubesejret Viborg HK mandskab.

Efter en 1. halvleg, hvor VHK klart dominerede kampen men dog ikke trak virkelig langt fra Aarhus United, fik tonen en helt anden lyd i 2. halvleg. Her blev styrkeforholdet udstillet og allerede få minutter inde i 2. halvleg, blev Aarhus United nærmest kørt over af en samlet velspillet grøn trup.

Efter kampen er det en meget tilfreds cheftræner, der udtaler sig om kampen:

´Med en sejr på 12 mål over et flot kæmpende Aarhus United, kan jeg kun være yderst tilfreds. Vi får godt gang i vores højre side og scorer mange mål derfra. Det er noget af det, vi har haft fokus på til træning, så det er dejligt at se, at det lykkes. Vi står godt defensivt langt hen ad vejen.

Skal jeg komme med et ´men´, er det, at vi til tider har lidt for mange tekniske fejl og lader de andre score for mange mål på kontra, men ellers er det altså svært at være utilfreds i dag. Vi spiller godt, og måden vi får afviklet kampen på, er rigtig god. Der er mange, der bejler til titlen som Kampens Profil i dag. Det var fuldt fortjent, at Moa Högdahl fik den,- jeg vil blot bemærke, at der i dag var mange, der skilte sig positivt ud og leverer på højeste niveau´.

Holdets stjerne på stegen, Ida-Marie-Dahl, var desværre ikke med i dagens kamp grundet et knæ, der driller hende, men også den situation løser holdet perfekt:

´Fangel og Hald løste den pludselig opstået situation til UG. Fangel gik virkelig til den i dag og skal have stor ros for godt arbejde i begge ender´.

Truppen ser nu frem til næste kamp, som er en TV-kamp på udebane mod Horsens på onsdag.

 

sejr ove aarhus

0
0
0
s2smodern

Den norske landstræner, islændingen Thorir Hergeirsson, har netop været på besøg hos Viborg HK, og med hele tre norske spillere i truppen, var der nok at holde øje med.

Ugen i VHK startede med et fint besøg af den norske landstræner, hans assistenttræner og tidligere håndboldspiller Tonje Larsen samt teamets fysioterapeut og personlige træner. Tirsdag kunne man finde den norske delegation i Vibocold Arena, hvor de observerede træningen med fokus på de tre norske spillere, Moa Högdahl, Tonje Enkerud og Mathilde Rivas Toft.

Thorir Hergeirsson og hans team var i Viborg for at se, hvordan de norske spillere har det – og det var ikke kun det, de så på banen, der interesserede dem. Det norske landsholdsteam var interesseret i at komme herfra med en helhedsvurdering af spillerne, hvor de igennem de personlige møder ville opnå et større indblik i deres situation, end det, de kan få, ved at kigger på præstationerne til kampene.

 

Klubben man er stolt af at spille i

Landstræneren nåede hele vejen rundt, og fik således både en snak med Jakob Vestergaard og assistenttræner Susanne Munk Wilbek, som gav han en orienterind om rutiner, spillernes udvikling og truppens dynamik.

Dernæst fik han en god snak med de 3 nordmænd, og fik mulighed for at høre hvordan det går med det hele – det være sig både bolig, savn til familien og andre praktiske og personlige forhold.

VHK er ikke fremmede for landstræneren, der fortæller, at det faktisk altid har været en klub, de norske spillere har været glade for og stole over at spille i. Det samme er tilfældet med Moa Högdahl, Tonje Enkerud og Mathilde Rivas Toft, kunne han konstatere efter besøget. Han fremhæver også, at han ser både Jakob Vestergaard og Susanne Munk Wilbek som rigtig dygtige trænerer og ikke mindst også ser, at de bidrager til det gode træningsmiljø, klubben er kendt for, qua deres personlige engagement.

 

Moa Högdahl med stort potentiale

Både Moa Högdahl og Tonje Enkerud har tidligere været udtaget til landsholdet, og Mathilde Rivas Toft har spillet på reservelandsholdet.

Landstræneren ser især et stort potentiale i Moa Högdahl og vurderer faktisk, at hvis ikke hun var blevet skadet inden sommerens slutrunde, så kunne hun have haft mulighed for en udtagelse.

Thorir Hergeirsson fremhæver at han ser, at hun har opnået større selvtillid og generelt er inde i en god udvikling.

Tonje Enkerud tiltrak sig også landstræneren opmærksomhed og kandiderer også på længere sigt til en plads i landsholdstruppen, mens vejen er lidt længere for Mathilde Rivas Toft.

 

Tak for besøget

De norske spillere var glade for at få besøg af landstræneren, og Moa Högdahl fremhæver, at det har stor betydning for hende og de andre nordmænd, at der vises interesse for dem – selvfølgelig er det især værdifuldt, hvis landstræneren anerkender deres spillerpræstationer, men det er også dejligt, at de tager sig tid til at kigge på, hvordan vi trives i Viborg, fortæller hun.

 

 

moa i skud

0
0
0
s2smodern

red

RedOffice har valgt at opgradere sin sponsoraftale med Viborg HK og tager springet fra bronzepartner til sølvpartner.

Bevæggrunden er stor tilfredshed med den nuværende eksponering og det nuværende samarbejde, fortæller Mads Larsen Redoffice Konpap:

´Som bronzepartner i Viborg HK har vi været glade for den gode eksponering, vi har fået, og det vil vi egentlig gerne have endnu mere af. Desuden synes vi, at det er vigtigt, at byen støtter op om et lokalt flagskib som Viborg HK´.

 

Besøg af Ida-Marie Dahl

I forbindelse med indgåelse af den nye aftale har liga- og landsholdsspiller Ida-Marie Dahl været på besøg hos kontorgiganten Redoffice Konpap, som med et sortiment på mere end 20.000 kontorartikler har status som hele Danmarks kontorforsyning.

Besøget var med til, at give Ida-Marie Dahl en større indsigt i virksomheden Redoffice, personerne bag og det partnerskab de har i VHK. At være med på besøg, er helt klart noget der giver god mening og forståelse, fortæller hun:

´Jeg er ind imellem med på besøg hos de sponsorer der støtter os, og som gør det muligt for os at leve af det, vi brænder for. Jeg synes, at det giver en ekstra dimension og indsigt i, hvad og hvem, der er med til at skabe rammerne for klubben. Et besøg som det jeg har været på hos Redoffice Konpap betyder helt konkret, at jeg har langt bedre mulighed for at agere ´ambassadør´ og måske endda være med til at sende potentielle kunder i deres retning, og det vil jeg rigtig gerne, for det kan være mit personlige bidrag til at sige tak fordi, de har valgt at træde ind som sølvpartner.

 

Nyt (grøn) Viborg HK kontor

Lige før sommerferien hjalp Redoffice og Kinnarps med at indrette Viborg HKs nye kontor, og mens Kinnarps kontorstolene er nye, fandt Redoffice Konpap på, at vi kunne genbruge hæve- sænkebordene og blot montere nye bordplader herpå – og på den måde undgå ´brug og smid væk kulturen´.

´Vores skriveborde fejlede ikke noget, så det var en rigtig god løsning, at vi blot skiftede bordpladerne, - det giver bæredygtig mening, og så er det jo også en langt billigere løsning, end at skifte det hele, det har givet kontoret et mere roligt og ensartet udtryk´, siger Claus V. Sørensen, sponsoransvarlig hos Viborg HK. Han fortæller desuden, at det altid gør ham glad, når klubben har mulighed for at bruge en sponsor, for det at støtte sin lokale håndboldklub skal gerne være en win-win situation på flere parametre, som han udtrykker det.

Med den nye 2-årige sølvpartneraftale er Redoffice Konpap synlige på spillernes sleeves, hvor der står Kinnarps på den ene arm og Redoffice Konpap på den anden.

 

konpap

0
0
0
s2smodern

Når det danske landshold møder Østrig og Færøerne i EM-kvalifikationskampene bliver det med hele 5 spillere fra VHK.

Landstræner Jesper Jensen har netop indkaldt 18 spillere til den danske trup, der skal kæmpe om adgangsbilletterne til EM.

Danmark befinder sig i gruppe 2 sammen med Østrig, Rumænien og Færøerne og i første kamp er det Østrig, det danske landshold skal kæmpe mod i Forum Horsens torsdag den 7. oktober. Allerede få dage efter, den 10. oktober, tager landsholdet til Thorshavn med det formål at hente 2 point med hjem. 

Følgende er indkaldt fra Viborg HK:

Målvogter
Anna O. Kristensen

Fløjspiller
Lærke Nolsøe Pedersen

Stregspiller
Ida-Marie Dahl

Bagspillere
Kristina Jørgensen
Line Haugsted

Kampprogram:
7/10 kl. 20.00 Danmark – Østrig, Forum Horsens (kampen vises på TV 2 Sport)
10/10 kl. 17.15 Færøerne – Danmark, Thorshavn i Høllin á Hálsi (kampen vises på TV 2)

Program for EM-kvalifikationen
Runde 1: 7. oktober 2021 Danmark – Østrig
Runde 2: 10. oktober 2021 Færøerne – Danmark
Runde 3: 2. marts 2022 Rumænien - Danmark
Runde 4: 5. marts 2022 Danmark - Rumænien
Runde 5: 20. april 2022 Østrig - Danmark
Runde 6: 23. april 2022 Danmark - Færøerne

EM 2022 afvikles fra den 4.-20. november. 

 

Den samlede trup:


Sandra Toft, Brest Bretagne Handball
Althea Reinhardt, Odense Håndbold
Anna O. Kristensen, Viborg HK
Emma Friis, Herning-Ikast Håndbold
Lærke Nolsøe Pedersen, Viborg HK
Trine Østergaard Jensen, SG Bietigheim
Simone Böhme, Siófok KC
Katrine Heindahl, CSKA Moskva
Rikke Iversen, Odense Håndbold
Ida-Marie Dahl, Viborg HK
Mette Tranborg, Team Esbjerg
Louise Burgaard, Metz Handball
Mia Rej, Odense Håndbold
Kristina Jørgensen, Viborg HK
Mie Højlund, Odense Håndbold
Anne Mette Hansen, Györ
Line Haugsted, Viborg HK
Simone Petersen, Herning-Ikast Håndbold

0
0
0
s2smodern

Norske Tonje Enkerud har forladt de norske fjelde for at spille sin første sæson i Viborg HK, og nu – efter to måneder i byen og klubben, fortæller hun, at hun er faldet rigtig godt til og oplever, at hun er blevet taget godt imod:

´Det har været en fornøjelse at komme til VHK, og jeg stortrives her i Viborg. Jeg er glad for den måde, vi spiller og træner på, og jeg nyder rigtig meget, at vi også efter træning og imellem kampene er gode til at finde på sjove og hyggelige ting sammen. Det er ret vigtigt, når man som jeg kommer langvejs fra´, siger Tonje med et stort smil, der ikke efterlader nogen tvivl om, at her sidder et menneske, der trives.

 

Vokset op med sporten

Hun er fra barns bens blevet introduceret for sporten og har to ældre søskende, som også altid har dyrket sport i form af fodbold, håndbold og ski, så en aktiv hverdag har altid været en selvfølge.

Da hun var 9 år, startede hun med at spille håndbold, men håndbold har ikke altid været ´den eneste ene´ - først prøvede hun kræfter med fodbold, og som en ægte nordmand har hun (naturligvis) også både stået på ski og langrend.

 

Medbringer en tung kuffert

Med til Viborg tager Tonje Enkerud en bagage fyldt med erfaring, og efter 9 år i den norske storklub Storhamar blev det til 149 kampe og 515 mål, inden hun var klar til et klubskifte.

For 27-årige Tonje faldt valget på Viborg HK, da hun mener, at Viborg HK er en klub, som kan være med til at udvikle hende og gøre hende til en endnu bedre håndboldspiller.

Den norske landsholdsspiller drømmer at spille sig til en plads i Champions League sammen med Viborg HK og håber ligeledes, at hun kan bidrage til at vinde medaljer i den danske Bambusa Kvindeliga – og på det personlige plan er hendes ambition, at hun kan spille sig til at blive cheftræner Jacob Vestergaards førstevalg i startopstillingen, og dermed opnå meget spilletid på banen.

 

Fødselsdag i nye omgivelser

Tonje har netop fejret sin 27-års fødselsdag, og den blev fejret med holdkammeraterne, en træningskamp og om aftenen besøg af flere holdkammerater, og det er dejligt, at blive fejret, når det nu er første gang, man ikke er hjemme, fortæller hun:

´Ja jeg skulle så være 27 år, før jeg første gang skulle fejre fødselsdag uden min familie, og det er selvfølgelig anderledes, for jeg har altid været meget tæt med min familie i Norge. Så er det bare rigtig dejligt, at jeg har så mange gode holdkammerater tæt på mig, som gerne ville være med til at fejre mig´.

Næste gang vi kan opleve den norske playmaker er på lørdag, når Viborg HK tager imod Aarhus United i Vibocold Arena. Den dag holdes der Mad & Match, hvilket betyder, at man kan købe en samlet billet til både spisning og kamp til kun kr. 100,00. Billetterne købes på shop.vhk.dk

 tonje enkerud

 

0
0
0
s2smodern

I Viborg Håndbold Klubs bæredygtige butik Grøn Fornuft i Gravene i Viborg kan man nu som det første sted i Danmark finde Naturli’s fulde sortiment af plantebaserede fødevarer i en fysisk butik.

Den grønne snor blev klippet af liga- og landsholdsspiller Maria Fisker fredag den 10. september kl. 15.00, og til at overvære det var der mødt virkelig mange mennesker op.

Til åbningen var der annonceret, at de første 100 gæster ville få en gratis is fra Naturli´, men som åbningsdagen nærmede sig, kunne vi mærke, at interessen voksede, og derfor besluttede vi, at vi ikke ville udlevere 100 is men i stedet 200 gratis is, fortæller direktør i Naturli´ Henrik Lund. Den beslutning viste sig at være rigtig, for allerede efter 1 time havde 200 gæster været forbi, og i alt rundede vi 400 kunder og nysgerrige på åbningsdagen.

De fleste var naturligvis viborgensere men nogle kom helt fra Randers og Aarhus for at se nærmere på den nye butik, og de var alle interesserede i at se nærmere på de mange, spændende plantebaserede produkter, få en snak om plantemad med klimaforkæmper og direktør i Naturli´, Henrik Lund, en snak med ligaspillerne, der også var mødt op og selvfølgelig også for at gøre en god handel, da åbningsdagen også bød på rigtig mange gode tilbud. 

                                         

Lettelse og glæde

Da dagen var omme, var der glæde og begejstring hos såvel de frivillige, der står for en stor del af den daglige drift samt Viborg HK og Naturli´.

´Jeg har været spændt på i dag, og jeg er både stolt og glad´, siger Anette Kjær Sørensen, frivillig i Grøn Fornuft, mens hun rydder op efter den succesfulde åbningsdag.

´Jeg har mærket en stor forhåndsinteresse, og i dagene op til åbningen har der været mange forbi for at kigge og spørge til produkterne, men at vi skulle have over 400 gæster i dag .. det havde jeg ikke regnet med´, Anette Kjær Sørensen

Jørgen Hansen fra Viborg HK er ligeledes overvældet over interessen for den nye shop-in-shop:

´Alle tal og undersøgelser viser, at danskernes lyst til at spise mere plantebaseret er stødt stigende og flere og flere introducerer en kødfri dag om ugen, så vi troede bestemt på, at åbningen af denne butik, der er den eneste i Danmark, der har det samlede sortiment fra Naturli´, ville have interesse, men jeg er alligevel overvældet over, hvor stor interessen er. Det viser bare, at vi er gået fra, at plantebaserede fødevarer kun er noget, man spiser, hvis man er 100% veganer, til noget mange i mere eller mindre grad inkluderer i deres måltider, og som mange gerne vil prøve og spise mere af´.

Grøn Fornuft drives af Viborg HK administrationen og frivillige og butikken har åbent mandag og torsdag fra 10-16, Onsdag, torsdag og fredag fra 10-18, de to første lørdage i måneden fra 10-14

 

   naturli 6   naturli haugsted        naturli gron fornuft     Naturli gro fornuft 1      naturli gron fornuft 3  naturli gron fornuft 4             

 

 

0
0
0
s2smodern

 

Ringkøbing håndbold fik her til aften besøg af Viborg HK, og næsten som forventet var de grønblusende en for stor mundfuld for det vestjyske hold, der netop i denne sæson er rykket op fra 1. division.

 

Sejr med plads til forbedringer

Til trods for at Viborg mandskabet hurtigt tager føringen og efter 60 minutter står med en sejr på 31 – 25, er beskeden klar fra cheftræner Jakob Vestergaaard:

´Jeg er glad for, at vi tager herfra med 2 point – og når det er sagt, synes jeg, at der er plads til forbedringer på de fleste positioner´.

Med aftenens sejr fortsætter den nye trup sejrsstimen, og det er vi også glade for, siger Jakob Vestergaard, og han forklarer videre, hvorfor han alligevel ikke har armene i vejret:

´Som vi havde forventer blev det en vanskelig kamp mod et godt kæmpende Ringkøbing hold. Vi lykkedes ikke rigtig med at sætte vores kollektive angrebsspil op, og det betyder, at det bliver skud og individuelle præstationer, der bliver afgørende. Defensivt er vi i perioder okay, men vi får jo slet ikke styr på vores venstre forsvarsside i første halvleg. Selvom vi går til pause, hvor vi er godt foran på måltavlen, er vi ikke tilfredse med spillet. Men når vi spiller dårligt, er det netop også vigtigt, at vi vinder – det er vigtigt, at vi ikke ender med at sætte point til i aften, og så må vi gemme vores gode spil til kampe, hvor vi virkelig har brug for det´.

Med en helt fantastisk sæsonstart med 4 sejre, er cheftrænerne dog stadig samlet set godt tilfreds og fremhæver bl.a. også, at han er glad for, at Fangel kom godt med i dag, hvilket blev nødvendigt, da Haugsted gik ud med en mindre forstrækning i låret.

Næste gang Viborg HK skal i kamp er lørdag den 18. september, hvor vi tager imod Aarhus United i Vibocold Arena.

0
0
0
s2smodern

Viborg HK åbner Naturli’ plantebaseret butik  

   

I Viborg Håndbold Klubs bæredygtige butik, Grøn Fornuft i Gravene i Viborg, kan forbrugerne fra 10. september finde Danmarks største Naturli´ sortiment samlet på ét sted.  

 

Åbning af en Naturli´ shop-in-shop i Danmark har været på tegnebrættet et stykke tid, men som så meget andet er det blevet udskudt på grund af Corona, og da Naturli’ så i 2020 indtræder som grøn hovedpartner i Viborg HK, gav det hurtigt anledning til nye tanker og pludselig er det helt logisk at en shop-in-shop hverken skal placeret på et trafikknudepunkt i København eller gågaden i Århus – den skal åbnes af Viborg HK, forklarer Henrik Lund, direktør i Naturli´:  

”Viborg HK vil være verdens grønneste håndboldklub. Hvis flere organisationer var lige så sultne efter en grøn sejr, så ville klimaet hurtigt få det meget bedre. I butikken ’Grøn Fornuft’ handler klubben på de grønne tanker. Her giver Viborg HK nyt liv til brugte ting. Vi vil gerne give nyt liv til danskernes madvaner. Derfor glæder vi os til, at Viborg HK skal sælge vores 100 pct. plantebaserede produkter i butikken. Det er win-win.”  

 

En grøn bevægelse  

I Danmark er der en eksplosiv stigende interesse for at spise mere grønt, og hver fjerde dansker under 35 år spiser i dag overvejende plantebaseret.  

Andelen, der gerne vil spise mindre kød, er endnu større. En ny analyse fra A&B Analyse viser, at 63,3 pct. har et ønske om at spise mindre kød fremover, og blandt de unge er det 77 pct. 

Denne samfundstendens omsætter Viborg HK i samarbejde med den grønne hovedpartener og åbner nu Danmarks første Naturli´ shop-in-shop med plantebaserede fødevarer den 10. september i den bæredygtige butik, Grøn Fornuft, i Gravene.  

Bæredygtig butik  

Grøn Fornuft drives primært af frivillige, og som mange andre genbrugsbutikker er hovedparten af personalet 60+, og som i resten af den danske befolkning, er det ikke den aldersgruppe, der er first movers, når det handler om at udskifte de traditionelle frikadeller med de plantebaserede.  

Det har dog både været en sjov og lærerig proces for de frivillige at blive involveret i den nye shop-in-shop, fortæller en af dem her:  

”I starten var vi en smule skeptiske – der var vist ikke nogen af os, der så meget som havde overvejet at spise planebaseret eller vegansk, og nu skulle vi pludselig stå for salget. Men siden er vi mange, der er blevet ret vilde med det. Vi har prøvet mange af produkterne og virkelig fået øjnene op for, hvor lækkert og hvor let, det er at spise mere grønt og mindre kød. Desuden er vi blevet duperede over, hvor stor opmærksomhed og interesse, vi oplever, når vi fortæller, at man lige om lidt kan få så mange af Naturli´s varer her i Viborg, så vi glæder os virkelig meget til at åbne den 10. september”.   

 

Èt skridt nærmere ´Verdens Grønneste Klub´ 

I Viborg Håndboldklub er man glade og stolte over at tage endnu et stort skridt i retningen mod at blive ´Verdens grønneste klub´:  

”Jeg glæder mig rigtig meget over, at vi er det sted i landet, der kan tilbyde forbrugerne det største sortiment af Naturli´s produkter, for en plantebaseret kost er virkelig noget, der rykker i klimaregnskabet,” siger Jørgen Hansen, direktør i Viborg KH. Han forsætter:  

”Hvis vi alle spiser kødfrit bare én enkelt dag om ugen, giver det samlet set en enorm stor co2 besparelse, og vi ved, at jo lettere det bliver at spise mere grønt, jo flere får vi med på det, og netop Naturli´s brede sortiment, gør det let og lækker at spise kødfrie måltider”. 

Inden butikken i Gravene er klar til at åbne dørene og byde velkommen i den nye shop-in-shop, har hele butikken gennemgået en forvandling:  

”De dygtige folk fra Naturli´ har indrettet og dekoreret i samarbejde med vores frivillige, så det er en fornøjelse at træde ind i planteuniverset. Samtidig har de formået at kombinere Grøn Fornufts oprindelige koncept med at sælge både nye og brugte møbler til spotpriser, så der skabes noget nyt uden at smide det gamle ud´, fortæller Jørgen Hansen. 

Grøn Fornuft har åbent: 

Mandag og tirsdag kl. 10.00 – 16.00
Onsdag til fredag kl. 10.00 til 18.00
De to første lørdage i måneden kl. 10.00 til 14.00 

0
0
0
s2smodern

Underkategorier