Dette er anden del af interview med Line Uno frem mod hendes skifte til franske Besancon. I første del snakkede vi om tiden i Viborg HK, og hvad hun tager med sig videre. I anden del snakker vi mere om, hvordan beslutningen om at flytte til Besancon blev taget, og hvad Uno ser aller mest frem til.  

Nu rejser du til franske Besanscon, som vi også mødte i EHF Cup'en denne sæson. Kan du ikke fortælle lidt om processen bag at finde en ny klub, og hvilke tanker du gjorde dig om, hvorvidt du skulle blive i Danmark eller søge mod udlandet? 

- Da jeg fandt ro med, at jeg gerne ville prøve noget nyt, havde jeg en masse tanker omkring konsekvenser og positive ting ved, hvorvidt jeg skulle blive i Danmark eller søge mod udlandet. Så snakkede jeg med forskellige folk og kom frem til, at der var mest, jeg ville vælge, hvis det blev udlandet. Jeg tog den beslutning, sammen med min kæreste, at vi skulle prøve. Min agent har så stået for det og arbejdet ud fra en liste af lande, som jeg prioriterer højest, og så arbejder han ud fra det. Så dukkede muligheden op hos Besancon, som vi jo spillede mod i EHF Cup'en. Jeg synes der var en fed kulisse. Fransk håndbold er spændende og klubben spiller noget spændende håndbold, så jeg tænkte, det var en god mulighed for mig. 

Du er den eneste danske spiller, der skal spille i Besancon i næste sæson. Dermed vil der også blive lidt sproglige udfordringer. Hvordan griber du det an, at skulle begå dig på et nyt sprog? Kan du allerede nu tale fransk? 

- Som udgangspunkt har jeg hentet nogle apps, som jeg prøver med. Men det er meget sværere end jeg troede, da der jo slet ingen sammenhæng er mellem det danske og det franske. Jeg er nødt til at høre det, da udtalen er helt anderledes end det danske. Men min kæreste og jeg har hentet en app, hvor vi træner 20 minutter om dagen og så kan jeg måske snakke lidt fransk.... Jeg er i hvert fald ikke tæt på flydende, men jeg skal have noget undervisning, når jeg kommer frem. Da jeg er den eneste dansker på holdet, er jeg nødsaget til at lære fransk, så jeg må gøre mit bedste. 

Hvad glæder du dig mest til ved skiftet til Besancon? 

- Helt generelt er det at få ny luft under vingerne og prøve noget helt nyt. Nu har jeg spillet liga et par år, og det bliver spændende at møde nye hold og få nye holdkammerater, komme til nye omklædningsrum - helt basale ting, som udfordrer på en helt anden måde sprogligt, håndboldmæssigt og kulturelt. Der er mange ting jeg glæder mig til at opleve, og jeg tror og håber på, at det her er det helt rigtige for mig, og at det bliver spændende og godt. 

 

Det er vi sikre på det gør, og vi glæder os til at følge dig! 

0
0
0
s2smodern

Hun er hurtigere end lynet og har de seneste fire sæsoner betaget publikum med sin fart, overblik og fightervilje. Denne sæson er dog den sidste vi ser Line Uno i den grønne trøje, da hun skal ud på nye eventyr. Uno skifter til franske Besancon, men inden hun helt får lov at rejse fra os, har vi taget en snak med hende om tiden i Viborg HK, og hvad hun tager med sig fra tiden i grønt.

Samtalen med Uno og delt i to artikler. I anden del fortæller Uno om, hvad der ligger bag hendes beslutning om at skifte til fransk håndbold og hvad hun glæder sig mest til.

Uno, du er en af de spillere, der har været i Viborg HK længst, da du har spillet i klubben de seneste fire sæsoner og det bliver vemodigt at sige farvel til dig. Hvordan er det for dig at vide, du har spillet sidste kamp i den grønne trøje, og nu skal videre til nye eventyr? 

- Det er mega vemodigt. Jeg har været her i fire år, og det har været mit liv de sidste fire år. Jeg er kommet i hallen de sidste fire år og boet i byen, så på den måde er det ens liv, der bliver skiftet ud, hvis man kan sige det sådan. Så det er da også mega vemodigt for mig. 

Med fire år i rygsækken, hvad er så nogle af de ting, du tager med videre? 

- Jeg får mange ting med videre. Rent håndboldmæssigt har jeg fået lov at spille sammen med gode spillere i alle årene, så på den måde har jeg altid skullet yde mit bedste og kæmpe for min plads på holdet. Spilmæssigt har jeg været nødt til at rykke mig. Mentalt og personligt har jeg også rykket mig. Der har både været gode og dårlige ting igennem de fire år, og jeg har lært, hvordan jeg skal kapere det. Både i forhold til de gode ting, og hvordan man skal holde det lidt nede og stræbe efter at nå endnu længere, men også i forhold til de dårlige ting. Der handler det også om at finde redskaberne til at komme igennem det. 

Set udefra har I haft mange unikke oplevelser med EHF Cup, finalekampe, medaljer osv. Hvad er nogle af de mest mindeværdige oplevelser du vil huske tilbage på fra tiden i Viborg HK?

- Jeg sad og tænkte på det i bilen på vej her til, og når jeg kigger tilbage, er pokalfinalen den første sæson en af de ting, jeg kommer i tanke om. Jeg synes vi skulle have vundet og det er nok også derfor, den stadig sidder i kroppen. Det var en stor oplevelse for mig at vi spillede os i en pokalfinale, fortæller Uno go fortsætter: 

- Bronzemedaljen sidste år er selvfølgelig også med. Det var en hård sæson og vi leverede ikke altid det bedste, men vi rykkede sammen og vandt bronzen. Samtidig har der også været rigtig mange fede kulisser og kampe, når vi spiller Europæisk. Det har også været stort for mig at spille Europæiske kampe, så jeg tror det er de største oplevelser, jeg tager med. 

Hvad kommer du til at savne fra tiden i Viborg HK?

- Jeg kommer til at savne mange ting. Selvfølgelig pigerne, som jeg løber og spiller med hver dag. Det bliver mærkeligt at skulle undvære dem. Det er jo sådan med det her job, at man binder sig vildt hurtigt til folk og bliver tætte, og lige så hurtigt skal man væk fra hinanden igen. Det bliver mærkeligt! Så kommer jeg også til at savne klubben, jer på kontoret, og vores fans. Det er lidt det hele, som jeg kommer til at savne. Det har jo været mit liv de seneste år, og det bliver mærkeligt at skulle væk fra de vante og trygge rammer. 

Dette var første del af interviewet med Line Uno frem mod skiftet til franske Besancon. Anden del fokuserer på skiftet og hvad Uno glæder sig til ved at komme til Besancon, og hvad hun gør for at være klar til den sproglige udfordring der venter. Anden del kan læses på hjemmesiden i morgen, fredag d. 24. maj. 

0
0
0
s2smodern

I sidste sæson kunne Viborg HK tilføje Beierholm til holdet, da revisions- og rådgivningsvirksomheden blev ny samarbejdspartner i klubben. Det samarbejde har været så stor en succes, at de to parter har valgt at forlænge aftalen.

- Hos Beierholm lægger vi vægt på at spille en aktiv rolle i lokalsamfundet og i de områder, hvor vores kunder også færdes. I Viborg er håndboldpigerne et samlingspunkt, som skaber gode netværksmuligheder og eksponering for os som virksomhed. Samtidig leverer Viborg HK bare super god underholdning, når de spiller kampe i den danske liga og europæisk, fortæller Flemming Laigaard, partner i Beierholm.

Beierholm er en landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed med 29 kontorer fordelt i hele landet. Virksomheden er inde i en kraftig vækstfase, der på få år har fordoblet antallet af medarbejdere til over 1.200. Det sker ud fra et behov hos kunderne om mere specialiseret rådgivning, der ikke kun handler om årsregnskaber, men også strategi, forretningsudvikling og digitale løsninger – samt ud fra et ønske hos Beierholm om altid at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne.

I Viborg HK er glæden over forlængelse af samarbejdet naturligvis også stor.

- Vi tager det som et stort skulderklap, at en ny samarbejdspartner vælger at forlænge aftalen med Viborg HK. Det er et tegn på, at de får udbytte for pengene, og at vi i klubben har formået at finde den ”pakke”, som passer bedst til Beierholm og deres behov, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

- Forlængelsen af aftalen med Beierholm vidner også om den opbakning, vi har lokalt, hvor mange virksomheder er involveret i større eller mindre omfang. Det er en forudsætning for klubbens overlevelse, at der er opbakning fra lokalsamfundet, og derfor er vi også rigtig glade for, at Beierholm og vores øvrige samarbejdspartnere fortsat bakker op om pigerne.

0
0
0
s2smodern

Norge, Sverige og Danmark er alle repræsenteret i Viborg HK's trup. Nu er Viborg HK også repræsenteret i de tre landshold, da der nu er sat navne på de spillere, der skal forsøge at kvalificere sig til VM i Japan. 

Den danske landstræner er den seneste til at sætte navn på de spillere, der samles forud for kvalifikationskampene mod Schweitz, og han fik plads til to Viborg HK profiler. Både Kristina Jørgensen og Stine Bodholt er udtaget til samling senere på måneden, hvor de skal forsøge at sikre sig en plads i den trup, der skal spille kvalifikation. 

På det norske landshol har Moa Högdahl sikres sig en plads i den trup, der samles forud for kvalifikationskampene mod Hviderusland. Inden play-off kampene mod Hviderusland skal Moa i kamp mod en anden af sine klubkammerater, da det norkse og svenske landshold har arrangeret træningskampe forud for kvalifikationskampene. 

I den svenske trup er Carin Strömberg ikke overraskende udtaget, da hun er ved at være en fast spiller på landsholdet. Ved seneste samling blev Carin gjort til kaptajn, og hun skal nu igen forsøge at bringe Sverige til sejr, når de spiller kvalifikationskampe mod Slovakiet. 

Forhåbentligt står vi efter sommerpausen tilbage med fire spillere, der alle har kvalificeret sig til VM i Japan senere på året. Alle tre hold skal spille to kampe om kvalifikation, og den samlede vinder af kampene kvalificerer sig til VM, hvor mere end medaljer venter som gullerod. Under VM turneringen er der også kvalifikationspladser til OL på spil. Vi krydser fingre for alle fire spillere, og glæder os til at følge dem alle. 

Opdatering:

Netop som vi fik trykket offentliggør på denne artikel, tikkede endnu en indkaldelse ind på mail, da Josephine Nordstrøm er indkaldt til samling med det danske beach landshold.

Det er første gang, Jose er udtaget til beach landsholdet. Hun har tidligere været en del af ungdomslandsholdene.  

0
0
0
s2smodern

Det føles næsten som i går, at vi skød sæsonen 2018/19 igang. Det er dog ikke tilfældet, og siden sæsonen blev skudt igang i august 2018 har pigerne spillet et hav af betydende kampe i HTH Ligaen, EHF Cup'en og Santander Cup. Faktisk har pigerne spillet 52 kampe af betydning, hvilket ikke inkluderer træningskampe og de landskampe, som en stor del af vores spillere også har deltaget i. 

Vi har oplevet meget siden august og kampprogrammet har været pakket med spændende kampe rundt i hele Europa. Der har været både skuffelser og successer, men hvordan ser holdet på sæsonen? Det har vi taget en snak med cheftræner Jakob Vestergaard om.  

Du fik en noget utraditionel start på sæsonen, da du trådte til som cheftræner fem kampe inde i turneringen. Hvordan har det været at komme tilbage til Viborg HK og overtage et hold, du ikke har arbejdet med op til sæsonstart?

- Det var rigtig dejligt at være tilbage i Viborg HK. Det er første gang jeg prøver at komme ind midt i en sæson, hvor alt forberedelsesarbejdet der laves i en sommerpause ikke var noget, jeg var med til. Det var selvfølgelig specielt, men jeg synes fundamentet var fornuftigt, da jeg kom til, og så er det klart, jeg gerne vil ind og sætte nogle fodaftryk. I starten arbejdede vi meget med defensiven og at dække godt op. Det lykkedes vi også rigtig godt med. Vi havde et super godt samarbejde mellem vores forsvar og målvogtere, og det gjorde jo, at holdet tog rigtig godt imod det, jeg gerne ville have. Det var mega spændende og fedt at komme tilbage. Der har været god energi på tingene.

Det er ingen hemmelighed, at vi har haft en svingene sæson med ærgerlige nederlag og store sejre. Hvordan er din overordnede vurdering af sæsonen? 

- Det er rigtigt, at sæsonen har været svingende. Vi har spillet super godt i perioder og forfærdeligt i andre perioder. Det er vel også det slutspil, jeg står med indtrykket af. Vi spiller fantastisk i den første kamp i slutspillet, hvor vi, som det første hold i 2019, slår Team Esbjerg. Derefter spiller vi tre dårlige kampe, som desværre også bliver det aftryk, vi slutter sæsonen med, fortæller Jakob og fortsætter:

- Vi har på mange måder spillet en fornuftig sæson, og det var godt, vi kom med i slutspillet. Det holdt hårdt, men vi lykkedes heldigvis med det. Vi bliver slået ud af Santander Cup efter forlænget spilletid, hvor vi havde gode muligheder for at slå Esbjerg og komme videre. Internationalt har vi jo spillet fantastisk, så det har på mange måder været en svingende sæson med fantastiske præstationer, men også det modsatte. 

Hvilke udfordringer ser du som de største og mest udslagsgivende i denne sæson? 

- De største udfordringer vi har haft i denne sæson har været kontinuitet i spillet. Vi skal bruge hele sommeren og opstarten på at være endnu bedre til at spille præcist i det, vi gerne vil spille. Når vi lykkes med det, vi gerne vil spille, har vi også vundet. Når vi har gjort det modsatte, har det været tekniske fejl og indbyrdes misforståelser osv. Så vinder man ikke håndboldkampe, når modstanderne er så dygtige. Så det vi skal have fat i er at være mere præcise fremadrettet i forhold til, hvad vi gerne vil, og hvordan vi vil have tingene. Det skal vi så have flyttet ud på banen, for så har vi absolut et stort potentiale. 

Hvor oplever du så de største successer denne sæson?

- Der er ingen tvivl om, at vores præstation internationalt har været fænomenalt god. Vi møder mange forskellige hold med mange forskellige kulturer og spillestile. Mod alle holdene løser vi det rigtig godt. Vi var lidt uheldige at blive slået ud i semifinalen, som det eneste hold der har slået Siofok i Danmark, så selvfølgelig er det internationale det, der lyser klarest op i denne sæson i forhold til succes. Der har vi, for at være helt ærlige, leveret en piv-god præstation, fortæller Jakob og afslutter hermed del et af sæsonevalueringen.

Del to kan allerede nu læses her på hjemmesiden og fokuserer på den kommende sæson, og hvad Jakob ser som de vigtigste elementer for succes.

Du kan også se evalueringen på video HER

0
0
0
s2smodern

Efter en lang sæson med et hav af kampe har vi taget en snak med Jakob om op- og nedture, udfordringer og successer og den kommende sæson. I første del af evalueringen (læs HER) snakkede vi med Jakob om den netop overståede sæson (læs mere HER). Dette er anden del af evalueringen, hvor vi snakker om den kommende sæson og forberedelserne til det der forhåbentligt bliver endnu en sæson med et hav af kampe og medaljechancer. 

Nu har vi snakket om den netop overståede sæson, hvor I spillede en del kampe med både gode og mindre gode resultater. HVad kan I som hold lære af denne sæson frem mod den kommende sæson? 

- Der er ingen tvivl om, at vi skal have skabt stabilitet og en langt bedre start på tingene, så troen på det vi laver bliver større endnu. Så skal vi arbejde videre med de spillere der er, og de spillere der kommer til og kigge på, hvad de er gode til. Der er ingen tvivl om, at vi med tilkomsten af Laura Damgaard får en lidt anden type spiller, end vi har haft tidligere. Det samme med Maibritt Toft. Vi kommer til at kunne spille noget lidt andet spil, end vi har gjort tidligere, og det kommer vi til at gå all-in på, fortæller Jakob og fortsætter:

- Vi har mange gode spillere, som skal være med i langt de fleste af kampene, og vi har et forholdsvist bredt hold, som vi skal udnytte. Vi har stort set to dygtige spillere på alle positioner, og jeg tror ikke, at vi vil få succes med at spille smalt. Vi har mange spillere der skal i spil, og det skal vi være skarpe i, når vi starter sæsonen, for vi skal have en væsentligt bedre start, end vi fik i denne sæson. Så det er noget af det der er fokus på lige nu; Hvordan kommer vi bedst ud af starthullerne i starten af september. 

I har ikke flere kampe på programmet i denne omgang, men træner fortsat lidt endnu inden der er lidt ferie til jer. Hvad bruger I sommerferien til?

- Reelt set har vi ikke meget sommerpause. Det er både det fede og forfærdelige ved det her job. Hvor alle andre måske lige er startet med sommerfeiren, starter vi op med at træne, og vi starter benhårdt. Spillerne har på det tidspunkt trænet i tre uger, enten i skoven, på løbebanen eller i fitnesscentret. Nogle af dem har måske også trænet på en ferie et sted, hvor elastikker, håndvægte og løbesko har været med i tasken. Så reelt set har vi ikke meget pause. 

- Det jeg bruger tiden på i den pause, der nu engang er vil være at lægge spillerkonceptet og spilstrategien fast til den kommende sæson. At vi spiller mere præcist i næste sæson bliver helt afgørende for, vi får succes. Vi får en ny rigtig dygtig målvogter fra Skanderborg, Anna, som vi skal have til at få redninger fra start. Hvordan vores forsvar skal stå i forhold til hende, arbejder jeg lige nu på sammen med Susanne Wilbek. Derudover kigger jeg også på, hvad vi skal lære af denne sæson i forhold til den fysiske del, både hvad angår vores fysioterapi og vores fysiske træning. Så skal jeg ud og have inspiration ved at se herre- og damekampe, der spilles hen over sommeren. Måske tage til en enkelt ungdomsslutrunde og se, hvad der rører sig på den internationale scene; Hvilke unge spillere kommer frem, fortæller Jakob og slår dog fast, at der også skal være lidt tid til afslapning.

- Så får jeg selvfølgelig også ladet batterierne op. Vi har spillet mega mange kampe i januar, februar, marts, april, så der skal også lige restitueres lidt. Forhåbentligt får jeg lyst til at ligge på sofaen på et tidspunkt, men der er jeg ikke endnu. Jeg bearbejder stadig det der var og det der kommer. Det er mega spændende og jeg glæder mig meget til, vi starter op igen. 

Hvad er det du glæder dig til ved opstarten? 

- Jeg glæder mig meget til, at vi skal samle holdet for første gang med de nye spillere. Den energi der er i opstarten, er bare mega fed at opleve. Alle de områder, vi kan implementere ting på og dygtiggøre os, skal vi have fat i fra start, og så skal vi have sat kursen fremadrettet. Hvordan skal næste sæson være? Det synes jeg er mega spændende. Det glæder jeg mig allerede til nu, og det er jeg sikker på, jeg også synes, når vi starter op igen. Det bliver fedt. 

0
0
0
s2smodern

Opbakningen var fantastisk, da pigerne i dag kørte den korte tur til Bjerringbro for at spille 6. runde af Santander Cup mod 1. Divisionsholdet fra Bjerringbro FH. Inden kampen havde Jakob nævnt, at der kunne være lidt rust, der skulle arbejdes ud af kroppen i kampens indledende fase, da pigerne ikke har været i kamp siden påske. Bjerringbro derimod spillede oprykningskampe til ligaen for halvanden uge siden, og var derfor i større kamptræning. Men den frygtede rust var ikke til at spore, da Josephine, Pauline, Kris og co. gav en opvisning i tempofyldt håndbold og sikre afslutninger, 

Det flotte spil gav en sikker sejr på 39-23, og stort set alle Viborg HK spillere kom i kamp. Dog ikke Nips og Haugsted, der sad ude med skader, samt Hanne og Poulsen, der måtte se sig bænket af en velspillende fødselar i målet. Netop Josephine blev også fortjent kåret til kampens profil Viborg HK profil efter kampen, hvor en repræsentant for Bjerringbro FH overrakte en flot buket til Josephine, der forståeligt var glad efter kampen. 

- Det var rigtig dejligt at slutte sæsonen af med sådan en sejr, og jeg synes vi lykkedes rigtig godt med de ting, vi satte os for, fortæller den unge målvogter, der i dag kunne fejre sin 21-års fødselsdag. Sejren var præcis den gave, som Jose kunne ønske sig mest. 

- Det er skønt at fejre fødselsdag med en sejr og det gør mig intet at bruge dagen på kamp, da det er håndbold vi lever og brænder mest for, fortæller Jose videre og slår samtidig fat, at hun er stolt af kåringen som kampens VIborg HK profil. 

En anden spiller der også gjorde det forrygende var Pauline Bøgelund, som ikke så sig tilbage efter at komme på banen godt 20 minutter inde i første halvleg. Med sine hurtige finter og fantastiske skud, var Pauline konstant en trussel for BFH’s forsvar, der prompte blev straffet, hvis de blev passive på hende. Noget som Pauline også efter kampen noterede sig.

- Jeg synes der er god plads til os backs, da de står meget tæt i midten og fløjene står og dækker fløjene, så der var god plads til mine hurtige fødder. 

Netop farten var også et tema inden kampen, hvor taktikken blev lagt efter at få tempo i spillet. Et element, som Pauline syntes lykkedes til punkt og prikke. 

- Vi snakkede meget om, at de kommer til at spille lange angreb, så vi skal holde tålmodigheden i forsvaret, og det synes jeg vi lykkes godt med langt hen ad vejen. Der er lige et par gange, hvor en af os står og snorker, og de scorer, men ellers synes jeg, at vi løber godt med dem. Vi scorer næsten alle vores mål i anden fasen, og det er en god følelse at gå på sommerferie med. Der var ingen tvivl om udfaldet i dag, og det var dejligt, at vi kunne slutte af på den måde. 

Nu venter et par måneders kamppause, hvor pigerne skal træne på egen hånd inden den hårde opstart går igang. 

- Der er selvfølgelig lidt lang tid til august, hvor det hele starter op igen, men det betyder bare, at vi kan ligge lag på fysisk, og det er det, man skal have fokus på. Men jeg kommer da til at savne håndbolden i sommerferien, slutter Pauline. 

 

0
0
0
s2smodern

Det er endegyldigt sæsonens sidste kamp, når pigerne tirsdag aften spiller Santander Cup mod Bjerringbro FH i turneringens 6. runde. Naboholdet fra Bjerringbro spiller i 1. division og har gjort det så godt, at de var lige ved at spille sig i ligaen. Dog blev det til to knebne nederlag til Ajax København, der dermed reddede sig endnu en sæson i HTH Ligaen. Netop BFH's oprykningskampe ser Jakob som værende en af de faktorer, der kan volde os problemer i Santander Cup. 

-Jeg tænker det er en svær størrelse. På mange parametre kan man sige, at vi på vores grundkompetencer egentligt skal være stærkere end dem. Men det er ved at være noget tid siden, vi spillede vores sidste kamp. Vi skal helt tilbage til påske. De kommer knivskarpe og i kampmode, hvor vi med al sandsynlighed er lidt rustne, fortæller Jakob og pointerer, at kampen har enormt høj prioritet for Viborg HK pigerne, som meget gerne vil deltage i mere end ligaen i den kommende sæson. 

- Vi ved ikke, om vi skal spille Europæisk næste år, men vi håber på i hvert fald at skulle spille Santander Cup og liga, så vi i hvert fald er med i to gode turneringer. Så må vi se, om EHF falder ned i turbanen på os. Med det sagt, er kampen mod Bjerringbro en kamp, som er mega svær, og som vi prioriterer meget højt.

Ønsket om avancement i pokalturneringen betyder også, at Jakob stiller i stærkest mulige opstilling mod BFH. Desværre er der spillere, der med al sandsynlighed ikke kommer i kamp, trods det, at de er vigtige for holdet. 

- Vi ved med sikkerhed, at vi ikke har alle i kamp i aften. Amalie Grøn (Nips, red.) er ikke med, da hun har bøvl med knæet. Det skal vi have helt styr på, så det ikke bliver værre, og derfor vil hun ikke komme i kamp. Samtidig er der usikkerhed om, hvorvidt Line Haugsted kommer i kamp mod Bjerringbro. 

Pokalkampen mod Bjerringbro bliver endegyldigt den sidste kamp med denne sæsons trup, da Uno, Bodholt og Poulsen fra den kommende sæson tørner ud for andre hold. Det er altid en speciel følelse at vide, at det er sidste kamp med den nuværende trup, da holdet gennem en sæson bliver meget tætte, da de er sammen hver dag. 

- At det er sidste kamp er altid lidt specielt. Det piner mig jo stadig lidt, at der er nogen der spiller finaler og semifinaler nu, og det gør vi ikke. Vi spiller pokalturnering og kan ikke gøre noget ved de resultater, der ligger i slutspillet. Derfor er det sidste kamp, og det er måske også helt okay, fortæller Jakob og slutter: 

- Når man har været i det her game i 20 år, så ved man godt, at det er sådan det er. Spillere kommer og går, og jeg håber, vi kan slutte godt af og give de spillere, der skal videre en fed afskedskamp og et godt afsæt til at komme afsted med så god energi, at de måske har lyst til at komme tilbage på et tidspunkt, hvis muligheden byder sig.

Kampen mod Bjerringbro spilles i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter tirsdag d. 7. maj kl. 19.00. Der er fri entré for alle.

0
0
0
s2smodern

Sæsonen er knap afsluttet i Viborg HK, men vi er allerede begyndt at se frem mod den kommende sæson, hvor endnu flere spændende kampe venter. 

Øverst på listen for en ny sæson er sæsonkort, da vi er enormt stolte af den opbakning vi får fra alle jer til hver kamp. Inden der åbnes helt op for salg af sæsonkort, er der mulighed for, at nuværende sæsonkortholdere kan gentegne deres sæsonkort, og dermed sikre deres faste plads i endnu en sæson. Den 3. juni åbner vi op for salg af alle ledige pladser, hvilket også inkluderer de pladser, der har været optaget denne sæson. 

Som tak for en fantastisk sæson, vil der være rabat på gentegning af sæsonkort frem til d. 3. juni. Rabatten er på kr. 300,- og vil kun gælde i perioden for fornyelse af sæsonkort. 

Nedenfor er en guide til fornyelse af sæsonkort. Samtidig har vi lavet en videoguide, som du kan følge HER.

 

Sæsonkort til den kommende sæson

Med et sæsonkort i hånden, har du adgang til følgende fordele:

  • Adgang til din egen faste plads i VIBOCOLD Arena Viborg til alle hjemmekampe i sæsonen 2019/20 (også evt. pokal- og europæiske kampe)
  • Opstartsarrangement med præsentation af holdet
  • Én udebanetur med bus inkl. drikkevarer
  • Kampoptakt i Wilbek Lounge en time før kamp
  • Spisning før udvalgte kampe i Wilbek Lounge (egenbetaling)
  • Fri kaffe i Wilbek Lounge før kamp, samt øl og vand til fordelspriser
  • 20% rabat på køb af spillertrøjer i Viborg HK shoppen
  • Gratis invitation af gæster til udvalgte kampe
  • Løbende information fra Viborg HK direkte på mail
  • Gratis adgang til udekampe i grundspillet i sæsonen 2019/20

(Forudsætter en uændret aftale klubberne i mellem. Dog ingen adgang hos TTH Holstebro, Ajax København og København Håndbold)

 

Gentegning af siddeplads – kr. 1.700,-

Gentegning af ståplads – kr. 1.200,-

 

For at forny dit sæsonkort følg nedenstående guide

1. Gå til http://shop.vhk.dk/

2. Tryk på log-ind oppe i højre hjørne af skærmen

Derefter skal du trykke på glemt kodeord og indtaste din mailadresse. Kort efter vil du modtage et nyt kodeord på din mail, som du herefter kan indtaste for at logge ind. (Du kan ændre dit kodeord til dit eget kodeord efterfølgende)

3. Tryk sæsonkort i menulinjen

4. I bunden af siden trykker du på ”Forny et eksisterende sæsonkort”

5. Du tjekker efter om det stemmer overens med dit nuværende kort

6. Ved fornyelse vælger du ”Sæsonkort siddeplads el. ståplads gentegning 19/20”

7. Tryk ”Tilføj til kurven”

8. Du kommer nu i din indkøbskurv, hvor du trykker ”Fortsæt til kassen”

9. Gennemfør herefter dit køb, og dit sæsonkort er herefter fornyet.

 

Alle sæsonkort vil ligge klar til afhentning ved første hjemmekamp. 

0
0
0
s2smodern

Anne-Sofie Filtenborg (aka Anso, red.) måtte se med fra tilskuerpladsen det meste af denne sæson, da problemer i knæet har holdt den unge højre fløj fra spilletid. Efter en længere genoptræningsperiode har Anso kæmpet sig tilbage til banen, og hun kunne i slutspillet igen trække den grønne trøje over hovedet og gå til kamp med resten af holdet. Naturligvis skabte come-backet stor glæde hos hovedpersonen, der har ventet længe på igen at komme i kamp. 

- Det er sindssygt fedt at være med i kamp igen. Det er noget helt andet at sidde med på bænken, end at være med og sidde bag bænken. Man er med på en anden måde og det er fedt endelig at være tilbage og træne fuldt med de andre. Det er næsten det, der er det fedeste; at kunne være ordentligt med og så bare give den gas.

I samarbejde med fysioterapeuter og læger har Anso gjort hvad hun kunne for at blive sin skade kvit, men det har taget længere tid, end håbet. Det skyldes blandt andet ønsket om at komme sig helt over skaden, da Anso tidligere er kommet for hurtigt igang og dermed været nødsaget til at sidde ude igen. Det ville alle parter gerne undgå, og derfor er der gjort alt for at sikre, at knæet er så friskt som overhovedet muligt, inden belastningen øges til 100%. 

- Jeg har siddet ude siden november, hvor jeg fik en sprøjte i knæet. Det har taget lang tid at komme over, og da det i forvejen har taget lang tid at komme ovenpå, blev vi enige om, at nu skulle jeg være 100% klar. Derfor har vi ladet det tage tid istedet for at presse det igang, så jeg kun kunne spille halvt. Det har jeg prøvet tidligere, men nu skulle det gøres ordentligt, så jeg har siddet ude i noget tid.

I den periode, Anso har siddet ude med sin skade, er der ikke kommet ekstra tid til cafébesøg og hygge med vennerne. Tværtimod oplever spillerne ofte, at de får mindre fritid i de perioder, hvor de er skadede, da de foruden træning med de andre på holdet har egne programmer, der skal passes for at blive en skade kvit.  

- Der har været mega meget genoptræning i den tid, jeg har siddet ude. Faktisk tager det meget mere af ens tid at sidde ude med en skade og genoptræne, end hvis jeg havde været kampklar som de andre.

- Jeg træner f.eks. inden vi mødes på kampdage for så at kommer med til kampene. Det gør de andre ikke, da de skal spille og på den måde skal holde sig klar til kamp. Samtidig får man hele tiden en masse ekstra øvelser fra fysioterapeuten, som skal tilføjes i min træning, og det kræver en del ekstra tid. Jeg er så vidt muligt til alle træningspas i hallen sammen med de andre, men er der øvelser, som jeg ikke kan være med til, har jeg lavet mine egne øvelser udenfor banen. I de perioder, hvor jeg slet ikke har trænet med de andre, har jeg lavet øvelser selv i en af de andre haller. 

Som holdspiller er der mange sociale aspekter at tage hensyn til. Det kan være svært at være helt up-to-date, når man ikke træner med de andre, men det er heldigvis ikke noget, som Anso har set som et problem. 

- Jeg synes egentligt ikke det har påvirket mig i forhold til det sociale på holdet. Jeg har været til alle træninger og snakker med pigerne inden og efter samt i omklædningsrummet. Samtidig har jeg været med til at kaste og gribe i omvarmningen til træning, så det synes jeg faktisk er gået fint. 

Der hersker dog ingen tvivl om, at Anso er lykkelig for at have fået et par kampe i benene inden sæsonen slutter. 

- Det er bare fedt at være tilbage. Jeg har ikke spillet så meget, men det er bare dejligt at være med omkring kampene og sidde på bænken, hvor jeg kan føle mig mere som en del af det. 

0
0
0
s2smodern