BEDRE AFTALE PÅ EL OG BRÆNDSTOF

Så enkelt kan det siges, når direktør hos BE Installationer Brian Bryrup fortæller, hvorfor de har gjort brug af en fordelagtig aftale med Circle K – en aftale, der er tilgængelig for alle samarbejdspartnere i Viborg HK.

´Jeg var blevet opmærksom på, at Circle K tilbyder en fordelagtig aftalt for partnere i Viborg HK, og jeg tænkte, at der ikke kunne ske noget ved at undersøge det – el og brændstof er trods alt en omkostningstung post. Jeg havde et kort og godt møde med Circle K´s lokale mand Per Munch, og jeg valgte herefter at skifte til Circle K, da udbuddet af stationer passer godt til vores behov, og desuden er både pris og fleksibilitet i aftalen også tilfredsstillende´.

Når en kunde som BE Intallationer kommer til, betyder det, at vi gør noget rigtigt, siger Per Munch, Senior Regional Sales Manager hos Circle K:

´BE Installationer er selvfølgelig en attraktiv kunde for os, da de qua virksomhedens størrelse og struktur har en del biler – derfor ved vi også, at der helt sikkert er flere, der bejler til dem, så når det lykkes at lave en aftale med Brian Bryrup, betyder det jo i al beskedenhed, at vi gør noget rigtigt.

Aftalen er kommet på plads med udspring i vores sponsorat i Viborg HK, og på den måde er det dejligt at se, at netværket virker.

Er du blevet nysgerrig på, om også din virksomhed kan drage fordele af den VHK aftale, som Circle K tilbyder? Så tag endelig tage fat på Malene Yding, malene@vhk.dk / 21573767 eller Per Munch per.munch1@circlekeurope.com / 20752671.