10 spillere fra Viborg HK udtaget til i alt 3 forskellige landshold

10 spillere fra Viborg HK udtaget til i alt 3 forskellige landshold

I sidste uge sendte landstræner Jesper Jensen besked om, at han ønsker at se Ida-Marie Dahl, Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Anna Kristensen og Lærke Nolsøe til den danske landsholdssamling, og i denne uge var det den norske landstræner, der sendte invitation til landsholdssamlingen i Norge til såvel Moa Högdahl som Tonje Enkerud.

Nu er der også bud efter de unge

Nu har den danske ungdomslandsholdstræner så også udtaget den trup, han satser på og har bedt om at få Thilde Frandsen, Laura Holm og Signe Vetter med til U19 landsholdsamlingen.

Dermed er hele 10 spillere fra Viborg HK udtaget til i alt 3 forskellige landshold.

Både Signe Vetter, Laura Holm og Thilde Frandsen har også tidligere været på landsholdet og var også med til U19 EM i Slovenien i sommers, og trekløveret skal altså nu igen afsted i landsholdsregi – denne gang til samling i Kolding fra den 4. til den 7. oktober.

´Når man skal undvære så mange spillere, siger det sig selv, at træningen bliver noget af en udfordring, men jeg vælger at se det fra den positive side, for det viser jo, at vi skaber resultater for spillerne, og det er netop en af vores målsætninger her i klubben´, siger Jakob Vestergaard