Viborg HK tager hjem med en sikker sejr på 9 mål (34-25) og leverede igen en overbevisende indsats, hvor det meste af truppen spillede rigtig godt og hele 11 kom på måltavlen.

Igennem kampens 60 minutter var der blot to mindre udfald, hvor Horsens fik anledning til at hale sig lidt ind på Viborg HK men aldrig så meget, at sejren var truet.

´Det gik godt. Vi fik tidligt skabt hul, og vi får scoret rigtig mange mål, og især får vi igen vores kontra til at fungere. Spillerne følger den taktik, vi har sat op, så det er jeg også godt tilfreds med. Der er to periode, hvor vi får lidt problemer. Første gang, det sker, er i 1. halvleg, hvor vi er to mand i undertal og anden gang, det sker, er i 2. halvleg, hvor vi har 4 oplagte chancer, som vi ikke scorer på. Ser vi bort fra det, har vi fuldstændig kontrol over kampen og vores spil. Vi får alle mand med i spil og det er jeg også godt tilfreds med og når vi efter kampen står med 5 kampe og 10 point, kan jeg kun være tilfreds´, siger cheftræner Jakob Vestergaard

Kampens topscorer blev Kristina Jørgensen, mens Line Haugsted og Tonje Enkerud leverede 5 mål hver og Stine Andersen og Maria Fisker blev noteret for 4 mål hver.

Med sejren i Horsens er Viborg HK stadig ubesejret i Bambusa-ligaen og næste ligakamp er på hjemmebane i Vibocold Arena den 2. oktober mod HIH. Allerede på onsdag gælder det kvartfinalen i Santander-Cup i Odense.

0
0
0
s2smodern