Træningen …. både klassisk håndboldtræning og styrketræning er selvsagt vigtig som elitespiller, og den del går spillerne fra Viborg HK bestemt ikke ned på. Holdånden, samarbejdet, samspillet og kendskabet til hinanden er dog bestemt også afgørende, når de mange træningstimer skal konverteres til sejre og medaljer, og det seneste døgn har der været fokus på ´ryste-sammen-elementerne, da truppen har været på teambuilding-tur hos Dare Aktivitetescenter mellem Viborg og Skive.

Det er en tur, der har budt på virkelig mange forskellige aktiviteter som gummibådsrally, Le Mans på ATV, forhindringsbane … og masser af grin.

For cheftræner Jakob Vestergaard er tiden udenfor hallen vigtig her i opstartsfasen:

´De første uger har det sociale stort fokus. I år har vi fået tilført hele 5 nye spillere, og de kommer alle udenbys eller udenlands fra, og det er vigtigt at få dem godt ind i truppen fra starten, og der kan sådan en tur her noget særligt.

De er jo konkurrencemennesker, og der bliver altså dystet og gået til den, så der er fart over feltet, og det er sjovt. Vi bliver alle bragt ud af vores comfort zone, og vi bliver presset lidt på andre parametre, end vi normalt gør, og det giver en god selvindsigt, og det giver også ens holdkammerater et godt indblik i, hvad hver især også indeholder. Når vi så samles om bålet om aftenen efter en dag med masser af aktiviteter som her, er det en fornøjelse at mærke, hvordan truppen er blevet tættere og nyder hinandens selskab og forskelligheder´.

Efter en nat i shelters er flere en smule matte i sokkerne, men meget afslapning bliver det dog ikke til, da holdet møder ind til styrketræning senere i dag.

I næste uge skal den nye trup møder Ajax i sæsonens første træningskamp.

0
0
0
s2smodern