Så gik den ikke længere. Efter otte sejre i otte mulige kampe i Bambusa Kvindeligaen, måtte vi i dag se os slået af København Håndbold, da vi på udebane taber 31-26. 

Fra kampens start viste hjemmeholdet, at de ikke havde tænkt sig at give noget væk, og med en offensiv forsvarsformation fik de held til at skabe uvant usikkerhed i vores angrebsspil, der aldrig kom ind i det flow, der ellers har været kendetegnende for vores sæson indtil nu. Når chancerne bød sig, var det med mindre effektivitet, end vi ellers er blevet vant til. 

Det måtte Jakob Vestergaard også sande efter kampen, som han ikke mener var på niveau med det, vi kan og skal levere:

- Vi rammer ikke det, vi gerne vil. Deres 5-1 forsvar volder os alt for mange problemer, hvilket gør, at vi bliver for usikre i angrebsspillet og dermed også laver for mange fejl. I anden halvleg kommer problemerne også i vores defensiv, og vi har problemer med at dække op for Københavns tryk, som vi ellers har forberedt os på. De laver simpelthen for mange mål, fortæller træneren, der mod kampens afslutning så sig nødsaget til at eksperimentere i defensiven i håbet om, at vi kunne hale ind på hjemmeholdets føring. 

- Vi prøver os lidt frem med en offensiv forsvarsformation, hvor Rej mandsopdækkes, i håbet om, at vi kan ramme noget og komme igen. Men der er toget kørt. København spiller en fin kamp i dag, og vi løser ikke deres forsvar. 

Nederlagets svien må dog ikke sætte sig for længe i truppen, for allerede på onsdag venter en vigtig kamp i VIBOCOLD Arena. Her skal vi spille Santander Cup mod HIH, og det er en kamp, hvor vi endnu en gang skal spille på meget højt niveau, hvis vi skal have sejren og avancere til næste runde i turneringen. 

- Nu skal vi hjem og lære af denne kamp og blandt andet have fundet en anden vildskab frem, end vi havde i dag. Det bliver afgørende, for det er også et af de parametre, vi taber på i dag. De vil det mere end os. Hvorfor det lige er sådan i dag, skal vi have kigget på, men København kommer med et nederlag mod Randers, de skal revanchere. Vi ved, at vi skal kæmpe hårdt for en sejr i København, men i dag kommer det ikke med på banen, som vi plejer, siger Jakob videre og slår samtidig fast, at det forhåbentligt bliver en god lærestreg at få med videre i sæsonen.

- Det er et udviklingspunkt for os, at vi godt ved, at de vil dække offensivt. Det til trods, får vi det ikke løst i dag, men det er erfaringer, vi får med videre, og kan lære af. Desværre kommer vi aldrig tæt nok på i anden halvleg til, at det bliver spændende i dag. 

I dagens kamp kom der også en forskrækkelse til Viborg HK, da Fisker slog hovedet i gulvet og måtte sætte sig ud i en periode. Heldigvis kom hun tilbage på banen, og ifølge Jakob ser hun ud til at være okay, men med en forskrækkelse ovenpå slaget. 

 

0
0
0
s2smodern