Maria Fisker forlænger med Viborg HK

De danske ligakvinder fra Viborg HK kan se frem til yderligere to sæsoner med Maria Fisker Stokholm på holdkortet. Maria Fisker Stokholm har dermed kontrakt frem til sommeren 2023. Til stor glæde for begge parter.

- Det er altid sjovt at vinde, og Viborg HK er en hjerteklub for mig. Hvis jeg kan få lov at vinde mere med Viborg HK, så vil jeg vildt gerne det. Da jeg fik tilbuddet om at komme tilbage sidste år, var jeg ikke i tvivl. Jeg tror på det her hold, og at det så er lige så fedt at være på holdet, som det var at se dem udefra, det er bare virkelig dejligt, fortæller Maria Fisker.

Maria Fisker Stokholm kom til Viborg HK i opstarten til sæsonen 2019/20, men har også tidligere trukket den grønne trøje over hovedet og repræsenteret Viborg HK i ind- og udland. Med DM-guld og en Champions League titel i pokalskabet bringer Fisker et hav af erfaring med sig til Viborg HKs unge trup, hvor gennemsnitsalderen er 23 år. Erfaringer, som alderspræsidenten gerne deler ud af.

- Det er specielt at være den ældste på holdet, for jeg føler mig ikke gammel. Jeg kan dog godt huske, da jeg selv var 20, og synes dem der var 30 var forfærdeligt gamle, men sådan har jeg det bare ikke nu, hvor jeg selv er 30. Jeg kan godt mærke, at folk gerne vil høre, hvad jeg har at sige, qua det jeg har oplevet på en håndboldbane. Jeg brugte selv de ældre spillere meget, da jeg var ung, og jeg sætter stor pris på, at jeg nu selv står og kan dele mine erfaringer, fortæller Fisker.

I Viborg HK er der også stor glæde over at forlænge aftalen med Maria Fisker i yderligere to sæsoner  

- Det er jo ingen hemmelighed, at Fisker er en hamrende dygtig venstre fløj, og i mine øjne Danmarks bedste på positionen. Hun har et internationalt højt niveau, og jeg betragter hende også blandt verdens bedste, så selvfølgelig skal hun blive i Viborg HK, fortæller cheftræner, Jakob Vestergaard og slår samtidig fast, at Maria Fisker også udenfor banen giver holdet stor værdi qua sin vindermentalitet og attitude.

- Hun har en meget stærk mentalitet både på og udenfor banen, og man er ikke i tvivl om, hvad der skal til for at skabe resultater, når man er på hold med Fisker. På en god måde kan hun trække holdet i retning mod en god præstation. Samtidig er hun et behageligt menneske udenfor banen. Hun er ærgerrig på banen og vil gøre alt for at vinde.

Maria Fisker Stokholm er også blandt Jesper Jensens udvalgte, når landsholdet i starten af oktober spiller Golden League i Danmark. Dermed kan venstre fløjen få comeback på det danske landshold, som hun tidligere har repræsenteret ved 96 kampe.

0
0
0
s2smodern