Det var ikke en kamp, der forløb helt som vi gerne ville, men med en sejr på 10 mål over Ringkøbing Håndbold, er pigerne sikkert videre i Santander Cup. 

29-19 er skam også et resultat, vi kan være mere end glade for, for med disse cifre er der ingen tvivl om, at vi fortjent er videre til kvartfinalen i den prestigefyldte Santander Cup. Samtidig er vi et skridt nærmere Final 4, som er blandt målene for denne sæson. Dog var der små rynker i panden efter endt kamp, da spillet aldrig helt kom til at flyde som ønsket. 

- Der var et par ting i løbet af kampen, som vi skal have rettet op på fremadrettet, men i bund og grund er vi fint tilfredse. Vi er videre i Santander Cup, og har jo fået en super fin start på sæsonen. Efter to Santander Cup kampe og to kampe i Bambusa Kvindeligaen står vi med ene sejre, og det er vi naturligvis mega glade for. Samtidig er der flere spillere, der har vist, at de er i rigtig god form allerede nu. Både mod NFH og Ringkøbing har en spiller som Line Haugsted trukket et kæmpe læs. Samtidig har vi fået de unge i spil, hvilket forhåbentligt bliver en gevinst senere på sæsonen i og med, vi vil blive belastede med deltagelse i tre turneringer, fortæller Jakob. 

Denne uge er generelt en kamprig uge, i mandags spillede pigerne på udebane i Nykøbing, torsdag stod den på udekamp i Ringkøbing, og på søndag runder vi ugen af med en udekamp mod Holstebro Håndbold. En kamp, hvor der skal højere intensitet og større koncentration på, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at tage point med hjem. 

- Det er klart, at vi skal have større koncentration i vores spil, når vi på søndag spiller mod Holstebro Håndbold. Der vil vi gerne tilbage til det samme spil, som vi havde imod NFH. Vi vil gerne spille med høj fart, hvilket kræver, at vi minimerer fejlene. Det lykkedes vi med imod NFH, og det håber vi at se igen mod Holstebro på søndag, fortæller Jakob.

Holstebro Håndbold har fået en hård start på sæsonen og har indtil nu lidt nederlag til både Team Esbjerg og Odense Håndbold. Sidstnævnte med mindst mulig margin, hvilket også tegner et billede af, at Holstebro er et hold, man ikke må undervurdere. 

- Holstebro har fået en større fysik, end de havde sidste sæson. Samtidig har de beholdt deres stamme, og man kan derfor også se, at de kender hinanden godt og skal bruge mindre tid på at finde hinanden. Vi har allerede i de første kampe set, at de kan spille op mod topholdene, og det bliver derfor nødvendigt for os at have fokus på deres skytter. En spiller som Andrea West bragede jo igennem mod Odense, og det skal vi selvfølgelig forhold os til, slutter Jakob. 

Kampen mod Holstebro Håndbold spilles søndag kl. 16 og kan følges på LiveScore 

0
0
0
s2smodern