Der var en gang, hvor Corona var lig med fest, fejring og gode tider. I 2020 er der dog ikke meget, der forbindes med fest, når man snakker om Corona. Tværtimod har der i længere perioder været lukket for alt, hvad der hedder fejring, fællesskab og sammenkomster. Resultatet i Viborg HK er, at der endnu ikke har været mulighed for at sige tak for opbakningen og på gensyn til fans, samarbejdspartnere og sæsonkortholdere. Samtidig har der ikke været mulighed for at fejre næste sæsons EHF Cup deltagelse, som med tredjepladsen i HTH Ligaen er kommet i hus. Tredjepladsen som, ud over EHF Cup deltagelse, også giver de smukkeste halskæder af bronze. 
 
Men det skal der rodes bod på nu.
 
I takt med, at der lige så stille bliver lukket op for sammenkomster rundt i landet, har vi i Viborg HK beslutet at afholde et arrangement, hvor pigerne får deres bronzemedaljer, og hvor det samtidig er muligt at møde næste sæsons trup. Arrangementet foregår lørdag d. 11. juli fra kl. 16-17 i VIBOCOLD Arena (dørene åbnes kl. 15.30), og alle er velkommen. Dog er det vigtigt at pointere, at der er begrænsede pladser til arrangementet, hvorfor det er nødvendigt at hente en billet. Billetterne er gratis og kan hentes HER
 
Efter medaljeoverrækkelsen skal pigerne træne, og det er derfor muligt at se dem tilbage på banen for første gang, siden HTH Ligaen blev lukket ned i marts. 
 
For alle der ikke kan komme til medaljeoverrækkelsen vil det være muligt at følge med på livestream via vores sociale medier. 
Vi håber at se mange af jer d. 11. juli, og glæder os ellers til, at vi atter kan skyde hul på en ny sæson. 
 
Medaljeoverrkkelsen afholdes i samarbejde med Viborg Stifts Folkeblad. 
 
0
0
0
s2smodern