Endelig fik vi åbnet vores nye genbrugsbutik, Grøn Fornuft. 

Vi har alle mærket konsekvenserne af Corona-epidemien. Også hos Viborg HK, hvor sæsonen fik en tidlig afslutning og alle medarbejdere er blevet hjemsendt. Planer og event er blevet aflyst eller udskudt til landet lige så stille er åbnet op igen. Men i fredags, d. 12. juni, kunne vi endelig slå dørene op til vores nye butik, Grøn Fornuft, i Gravene 28 i Viborg midtby. I samarbejde med vores fantastiske frivillige har vi arbejdet på at få butikken gjort helt klar til åbningen, og med varer og produkter fra flere af vores gode samarbejdspartnere og privatpersoner kan vi endelig byde indenfor. 

Ved åbningen af Grøn Fornuft kiggede mange forbi, og vi var rigtig glade for at se allesammen. Særligt de mange dedikerede fans og sæsonkortholdere, som vi i den seneste tid ikke har set så ofte som vi plejer, da sæsonen er afsluttet, hallen lukket ned, og arbejdet sat på bero i en tid. Men ved åbningen af Grøn Fornuft kunne vi endelig sige hej til flere af jer, og det glæder os. Tak fordi I kom! 

Frivillighed er en gave

I Danmark er der et hav af organisationer og foreninger, der er beriget med et korps af frivillige. Det gælder også i Viborg HK, hvor vi har et fantastisk korps af frivillige, der ved hver kamp og til vores events giver en hånd med, hvor de kan. Og lad os bare slå fast, at det er en kæmpe gave for os at have så mange dedikerede og kompetente mennesker omkring os. Tusind tak! 

Grøn Fornuft er en af de tiltag, der kun er muligt at få op at køre med hjælp fra vores fantastiske frivillige kræfter. Omkring 10 fantastiske frivillige har meldt sig til at hjælpe i Grøn Fornuft. En af disse er Grethe Christensen, der har været frivillig i Viborg HK i flere år, og nu har mod på en ny opgave. 

- Jeg har været frivillig hos Viborg HK i 17 år og blev lokket med af min mand, der var frivillig i klubben. Da jeg mødte ham, gik jeg med, fordi jeg synes det var spændende og siden er det sammenholdet der har fået mig til at blive. Vi har et rigtig godt fællesskab i gruppen af frivillige, og hjælper hinanden igennem gode og dårlige tider, hvilket jeg er rigtig glad for, fortæller Grethe, der glæder sig til at være en del af Grøn Fornuft. 

- Grunden til jeg har sagt ja til at hjælpe i Grøn Fornuft er, at jeg gerne vil bruge lidt af min fritid på det her. Jeg arbejder endnu, men der er ikke længe til, jeg går på pension, og så er det fint at have noget at give mig til i stedet. Jeg forventer at det bliver hyggeligt at være i butikken, og jeg glæder mig til være sammen med mennesker og yde en service mens folk handler i Grøn Fornuft. Det kan jeg godt lide, og derfor har jeg også sagt ja til at hjælpe i Grøn Fornuft. 

Åbningstider og indlevering af ting

Grøn Fornuft har åbent hver onsdagtorsdag og fredag fra kl. 10-18 i Gravene 28a, 8800 Viborg

I butikken er det muligt at indlevere ting til genbrug. Vi tager imod møbler, pynteting, legetøj osv. Men ikke sko, tøj og gamle ugeblade/aviser. Indlevering af ting skal ske i butikkens åbningstid og må ikke efterlades udenfor butikken. 

 

Vi glæder os til at byde velkommen i Grøn Fornuft! 

0
0
0
s2smodern