Det er ikke længe siden, Jesper Jensen satte sig for bordenden på det danske kvindelandshold og fremadrettet skal guide pigerne til sejre ved de kommende slutrunder. Alligevel har han haft travlt, for om få uger venter første landsholdssamilng med det danske landshold, og Jensen har netop sat navne på de spillere, der skal møde ind til den danske trup. Han starter i første omgang med at kalde 20 spillere til samling, hvor af der er blevet plads til tre Viborg HK profiler. 

Anne Kristensen, Line Haugsted og Kristina Jørgensen er alle udtaget til samling fra d. 18.-29. marts. Her skal pigerne foruden træningspas spille to kampe mod Brasilien. Første kamp spilles i Gråkjær Arena i Holstebro d. 28. marts og d. 29. marts spilles der i Arena Mors. Begge dage klokken 16.10.

Det danske landshold har senere på året en vigtig slutrunde på hjemmebane, da vi i Danmark er vært for EM. 

Landsholdssuccesen i Viborg HK holder sig ikke kun til Danmark, Moa Högdahl og Carin Strömberg er også kaldt til samling senere på måneden, hvor de skal repræsentere det norske og svenske landshold. 

For det norske landshold er det meget på spil, da Moa og co. skal spille om kvalificering til OL i Tokyo. De rejser til Montenegro og spiller kvalifikations-kampe d. 20-22. marts. Et tætpakket program mod Montenegro, Rumænien og Thailand. 

I Viborg HK er vi stolte af alle pigerne, og vi glæder os til at følge dem under landsholdpausen. 

0
0
0
s2smodern