Når Viborgs håndboldkvinder mandag d. 2. marts igen byder velkommen til ligahåndbold i VIBOCOLD Arena, er det med et nyt sponsorlogo bag på shortsene. Viborg Ingeniørerne har udvidet deres samarbejdsaftale med Viborg HK, så de nu også har logo på shortsene, og det glæder den administrerende direktør for Viborg Ingeniørerne, Karsten Lindberg.

- Viborg Ingeniørerne har et grønt hjerte, og vi vil som virksomhed gerne bakke op omkring det kæmpe arbejde som håndboldpigerne, klubbens ansatte og bestyrelse yder for at præstere flot i et meget konkurrencepræget marked. Denne situation kender vi også fra vores eget forretningsområde og vi glæder os til den yderlige eksponering vi får med logoeksponering på kamptøjet ud over den skiltning vi allerede har i Vibocold Arena.

Med afdelinger i både Viborg og Aalborg har Viborg Ingeniørerne lagt stor vægt på, at man med eksponering på tøjet i Viborg HK nyder godt af den store mediedækning, der er omkring klubben.

- Viborg HK er en vigtig eksponent for at markere Viborg som en attraktiv by nationalt, hvilket vi blandt andet også mærker, når vi skal tiltrække nye medarbejdere. Samtidig giver det også ofte en god snak, når vi møder nye potentielle kunder over hele landet, fortæller Karsten Lindberg.

Viborg HK er Danmarks største håndbold brand og har gennem tiden vundet et hav af titler, inkl. 14 DM guld, tre Champions League mesterskaber, 10 pokalsejre, tre EHF cup titler og en enkelt Cup Winners Cup. Som samarbejdspartner i klubben gennem flere år har Viborg Ingeniørerne været med på store dele af rejsen, og det glæder direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen, at samarbejdet nu udvides.

- Vi er enormt stolte hver gang, vi kan forlænge eller udvide et samarbejde med en eksisterende partner. Det er et tegn på, at vi gør noget rigtigt i Viborg HK, og at det bliver bemærket i omverden, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen og fortsætter:

- Vi har oplevet stor sportslig succes i denne sæson, og opbakningen har været stor. Samtidig oplever vi, at medierne begynder at se mere og mere vores vej, hvorfor der er gode muligheder for national ekponering for vores samarbejdspartnere. Det er vi glade for, at der er flere samarbejdspartnere der udnytter, bl.a. Viborg Ingeniørerne.

0
0
0
s2smodern