Der er lagt op til et brag af en kamp, når København Håndbold onsdag gæster VIBOCOLD Arena. Det er den direkte duel om andenpladsen i HTH Ligaen, og vi mærker allerede nu stor interesse for opgøret. Der bliver med garanti en fantastisk stemning. 

- Det er bare virkelig fedt. Jeg tror det bliver en fantastisk kamp at se med meget fysik og gang i hallen. En tilskuervenlig kamp, for begge hold vil gerne ud over stepperne. Forhåbentligt er der få tekniske fejl og vi spiller noget godt håndbold, fortæller Line Haugsted og fortsætter

- Der er altid virkelig god stemning i VIBOCOLD Arena og det er dejligt at have tilskuerne i ryggen, så vi glæder os. 

Der bliver brug for meget opbakning når Rej, Blomstrand, Bont og co. kommer til Viborg. Vi plejer at spille nogle tætte kampe mod København, men i sidste opgør havde vi dog overtaget og kom fra kamp med en sejr på 24-32. Det gode spil fra det opgør skal tages med til onsdagens kamp ligesom pigerne skal ridde videre på bølgen, der er skabt i 2020. Vi er ubesejrede i 2020, hvilket ikke mindst skyldes, at vores bundniveau er hævet gevaldigt, ligesom vores defensiv har været bundsolid. 

- Vi har hævet vores bundniveau ved at have et stabilt forsvar. Det kan man vinde kampe på, og så har Anna taget resten. Det er super fedt at have en målvogter, der nærmest står med plus 50% i hver kamp. Selvtilliden fra gode forsvarsaktioner tager man også med videre til angrebet, da det giver mere ro, at vi ikke hele tiden skal hente mål. Vi ved, vi har en base, og det bygger vi ud fra, og så skal det andet nok komme, siger Haugstd og fortsætter: 

- Vi skal bare gøre det, vi har været gode til indtil nu. Det er det der gør, at vi er ubesejrede i 2020, så det skal vi fortsætte. Det er blandt andet via et stærkt forsvaret med god fysik og så vores kontrafase. Vi skal stole på de ting, vi har arbejdet med, så tror jeg også, vi vinder.

Trods det, at pigerne skal holde fokus på sig selv og de styrker, vi har vist i de seneste kampe, så vil det også være nødvendigt at kigge på gæsternes styrker. 

- De er gode til at slippe boldene og sætte hinanden i gode situationer. Så har de Mia Rej, der styrer deres spil med hård hånd, og de har små hurtige spillere og en skytte på højre back, der også har gjort det godt. Det er vi opmærksomme på, ligesom vi er opmærksomme på, at de har en hurtig kontrafase, slutter Haugsted.

Kampen mod København Håndbold spilles onsdag d. 12. februar kl. 18.30 i VIBOCOLD Arena. 

Billetter kan købes HER

Kampen vises også på TV2 Sport. 

 

0
0
0
s2smodern