Vi har fået en drømmestart på 2020 og er med lutter sejre kravlet op i tabellen, så vi lige nu er to point fra andenpladsen. Det kræver dog, at vi vinder lørdagens opgør over EH Aalborg. Et opgør, som pigerne går til med fuld fokus. 

- Vi går ind til kampen som alle andre. Det er to vigtige point, som vi vil kæmpe for. Det er jo to point, som kan bringe os op på andenpladsen, og det betyder rigtig meget for os, fortæller Madeleine inden lørdagens opgør i det nordjyske.

- Vores forberedelse har været som til alle andre kampe. Vi har en god taktik, har set en masse video og har en plan for, hvad vi skal gøre mod Aalborg.

EH Aalborg har haft en hård sæson og har brug for point, hvis de skal op ad i tabellen og væk fra den direkte nedrykning. Derfor forventer Madde og resten af holdet også, at det bliver en hård kamp mod et hold, der på intet tidspunkt giver slip.  

- Aalborg er et hold med hurtige bagspillere, hvoraf nogle også er skudfarlige fra distancen. Derudover har de spillere, som kommer med god dynamik og har forskellige skudvarianter, så vi skal være klar til lidt af hvert. De knokler på og kæmper videre uanset situationen, så vi skal ikke slappe af på noget tidspunkt og må være forberedt på alt, fortæller Madde der selv er kendt som en fighter der aldrig giver op. En egenskab, der kun er blevet mere vigtig i fraværet af Ida-Marie, der desværre er ude i en længere periode. Dermed er der blevet større ansvar til Madde, som sammen med Toft skal skabe plads på stregen.  

- Det bliver en helt anden rolle, end den jeg har haft nu. Jeg må bare ind og gøre mit bedste og bidrage med det, jeg kan. Alle omkring mig er gode til at hjælpe til og sørge for, at man er med og kommer godt ind i rytmen, så det kommer til at gå fint, fortæller Madde, der særligt i defensiven er en spiller, der gør rigtig ondt på modstanderne. Direkte spurgt, om hun foretrækker farsvar eller angrebsspil har den stærke svensker dog lidt sværere ved at vælge. 

- Det er svært at svare på. Jeg kan godt lide kontraspillet og ankomstfasen, og det er jo lidt afhængigt af, at vi dækker godt op. Så det er nok en mellemting mellem forsvar og kontrafasen, men skal jeg vælge mellem forsvar eller angreb, må det blive angrebsspillet, for der hører kontrafasen under, siger Madde, men slår alligevel fast, at hun glæder sig til at slå til modstanderne i defensiven. 

- Jeg glæder mig til at komme ind og slå lidt til modstanderne. Jeg kan godt lide at have ansvar og spille meget, så nu gælder det bare om at tage chancen og vise mig frem.

Kampen mod EH Aalborg spilles lørdag d. 8. februar kl. 15.00. 

0
0
0
s2smodern