Vi er så heldige, at vi har fornøjelsen at have Janne Nielsen med på holdet de næste to måneder. Janne er nemlig blevet praktikant i administrationen, hvor hun de næste to måneder skal have en masse erfaring i, hvordan man får en håndboldklub til at løbe rundt.

Den første hjemmekamp er allerede overstået, og Janne har fået et godt indblik i, hvad der venter forude, for det er meget forskelligt, hvad vi laver i løbet af en uge. Det vil Janne hurtigt opdage, men vi er ikke i tvivl om, at hun vil tage alle opgaver med ophøjet ro, for hun kommer med rygsækken fuld af erfaringer fra forskellige jobs. Blandt andet har hun været maskot, så mon ikke hun en dag skal i Billie kostumet og være med til at kaste karameller ud til vores fantastiske tilskuere...

Når man, som Janne, er født og opvokset i Viborg, kan man ikke undgå at have hørt om og fulgt Viborg HKs ligadamer. Trods et par års studier i Aalborg, hvor hun er uddanet markedsføringsøkonom indenfor kontor og administration er hjertet stadig grønt, og vi er rigtig glade for, at Janne valgte at søge praktik hos os.  

- Det virkede som et godt sted, hvor man kunne få muligheden for at udfolde sig og prøve nogle ting af. Jeg så, at Viborg HKs tidligere praktikant havde arbejdet med nogle af de ting, jeg godt kunne tænke mig mere erfaring inden for, så derfor tænkte jeg, at det ville være et godt match. Jeg har selv en familie der har fulgt håndbold i mange år, og har da også selv spillet lidt for mange år siden. Og så kan man jo heller ikke sige Viborg uden at tænke på Håndbold, fortæller Janne og uddyber med et smil.

- Nu er jeg ikke decideret opkaldt efter hende, men Janne Kolling var VHK spiller det år, jeg blev født, så jeg formoder at de kan have fået inspiration til navnet efter hende.

Vi er rigtig glade for at have Janne med på holdet i Viborg HK, og håber samtidig på, at vi kan være med til at give hende en masse erfaringer at tage med videre til næste karriereskridt. Hvor det bliver vides endnu ikke, men drømmen er et job indenfor kontor og markedsføring, og gerne begge dele i en sammenkobling. Så står du og mangler en dygtig medarbejder, eller kender du en der gør, så må I endelig tage fat i Janne. Godt nok vil vi være kede af at miste hende i Viborg HK, men når muligheden opstår, så må man springe til. Så vi håber at kunne hjælpe Janne godt videre på jobmarkedet, og glæder os bare over, at vi har fået hende som en del af vores hold.

Byd hende hjerteligt velkommen i vores grønne familie.

0
0
0
s2smodern