- Det er der ingen forskel på. Om det er årets sidste eller årets første kamp, så gør vi alt vi kan for at være forberedt, så klare er ordene fra Jakob inden aftenens kamp mod Silkeborg-Voel KFUM. 

Han og pigerne havde tirsdag formiddag sidste træning inden opgøret, der er årets sidste inden landsholdspause, VM og jul. Og sikke en kamp der venter. Silkeborg-Voel KFUM ligger pt nummer seks i tabellen, to placeringer efter vores piger. Dog er der kun et enkelt point til forskel. 

- Alle point er vigtige. Lige nu er to point to point, ligemeget om vi får dem mod det ene eller andet hold. Når det skal gøres op i den sidste ende er det bare vigtigt, at vi har nok point og ligger på den position, som vi gerne vil, siger Jakob og slår fast, at forberedelserne til aftenens kamp ikke påvirkes af stillingens tætte aktualitet.

- Vi forbereder ikke denne kamp anderledes end alle andre kampe. Vi er rigtig grundige og sætter os godt ind i, hvor Silkeborg er og hvad de kan. Det er jo i bund og grund et forsøg på at forudsige, hvad de gerne vil mod os, så vi samler al den information, vi overhovedet kan og kigger meget, meget lidt på stillingen. Det gør vi stort set aldrig i forbindelse med kampe. Vi kigger derimod på hvor vi er rent spilmæssigt. Vi har lige spillet årets bedste kamp og kampen før det, årets ringeste kamp. Det er lidt der, vi er lige nu. Vi har været ustabile og haft en del spillere ude, må vi erkende, hvilket har gjort, at vi har haft svært ved at træne kontinuerligt med de samme spillere. Det giver udsving i præstationerne på banen, siger Jakob og retter fokus mod aftenens modstander.  

- Silkeborg spiller lidt ligesom os med et fantasisk godt topniveau, når de rammer det. Så har de også lidt de samme udfald, som vi har. Vi er jo to hold, der gerne vil løbe stærkt og spille med masser af fart, og egentligt også høj risiko. Det er nok også lidt det der gør, at det svinger sådan. Når man spiller med høj risiko og det lykkes, så ser det jo fantastisk ud. Når det så ikke lykkes ser det al for risikobetonet ud, og det ser ud som om, man ikke har trænet det før osv. Men sådan hænger det ikke sammen. Vi vil gerne spille med fart og med risiko, og er sikre på, at kan vi holde farten og intensiteten, så kan vi slå alle hold. Men vi kan også tabe til nogle, fordi vi netop er et risikovilligt hold. 

Vigtigheden af en god dag hos alle spillere er ikke til at undervurdere, da Silkeborg er et hold, der bidder sig i hasserne på alle hold og ikke giver slip før dommerne fløjter af. Det gode spilk fra kampens mod Herning-Ikast skal frem igen, og så er der særligt en position, der kan blive altafgørende:

- Den vigtigste duel mod Silkeborg, det er den i målet. Der er ingen tvivl om, at målmandsduellen altid er i spil og bliver afgørende. Jeg forventer meget af alle vores spillere, og den måde, vi vil sikre, at vi vinder målmandsduellen er ikke i defensiven som man kunne tro, men i offensiven. Vi skal afslutte godt, så de ikke løber kontra. Det er de perioder, hvor Silkeborg spiller bedst. Det er i de perioder, hvor de scorer 10-12 mål i kontrafasen. 

Kampen mod Silkeborg-Voel KFUM starter kl. 20.00 i VIBOCOLD Arena. Billetter kan køber HER

0
0
0
s2smodern