Der var på intet tidspunkt tvivl om kampens udfald, da pigerne i dag spillede træningskamp mod Storhamar under Generation Handball. Med Stine Andersen i front spillede pigerne sig til sikre scoringer mens defensiven stod knivskarpt foran Anna Kristensen, der debuterede i dagens kamp. 

Anne vendte onsdag tilbage til Viborg efter at have været til slutrunde med det danske ungdomslandshold, og det skulle derfor også blive spændende at se hende i Viborg HK trøjen for første gang. 30 minutter skulle det blive til for den unge målvogter, der stod på mål i hele første halvleg. 

- Det gik rigtig godt med Anna. Hun stod lige som vi havde håbet, og forsvaret dækkede godt. Når der så endelig var noget tog hun det, hun skulle plus lidt ekstra. Det er jo rart, at de ting, vi havde håbet på, også lykkes. En ting er, at vi synes hun er en dygtig målvogter, men at hun så kommer direkte ind efter slutrunde og et par dages fri og står på det niveau, det er fedt, fortæller Jakob med et stort smil efter kampen. 

Ved seneste træningskamp havde holdet sat sig nogle helt særlige mål med, hvad der skulle fokus på i løbet af opgøret. Denne kamp var dog lidt anderledes, da holdet fra start gik til opgøret med en mission. At vinde. 

- Vi vidste fra start, at kampen mod Rællingen ville blive lidt lettere. Frederiksstad ville blive lidt sværere og Storhamar ville formentligt blive en kamp, hvor vi skulle kæmpe for at vinde. Derfor var udgangspunktet i dag at spille for at vinde, og vi skiftede ikke så meget ud, som vi har gjort i de andre kampe. De spillere der leverede, var også de spillere, der var på banen. Da det var afgjort, blev der alligevel tænkt i at skulle have alle med videre, og jeg er super tilfreds med at alle er friske og har spillet tre kampe på fire dage. Det ser godt ud i forhold til næste uge, hvor vi skal træne godt og lægge lag på det, vi kan. 

Missionen om at vinde mp siges at lykkes, da pigerne vinder opgøret med hele 35-23. Det var derfor også en mere end tilfreds træner, der efter kampen kunne gøre status. 

- Jeg fik helt bestemt det ud af kampen, som jeg havde håbet. Vi er meget dygtige fra kampens start og sætter os totalt på det i første halvleg. Selvfølgelig kunne jeg godt have tænkt mig en mere lige kamp hele vejen igennem, men spillerne skal bare have kæmpe kredit for at sætte sig så massivt på tingene i første halvleg, fortæller Jakob og slutter: 

- Jeg er meget tilfreds med både udtrykket og måden vi spiller på både defensivt, i forhold til redning osv. Der er ikke meget der kan laves om fra det vi lavede i første halvleg. 

0
0
0
s2smodern