For de fleste har sommerferien så småt meldt sin ankomst, men for spillerne i Viborg HK begynder den at lakke mod enden. Den 17. juli vender alle spillere og ledere nemlig tilbage til VIBOCOLD Arena, hvor opstarten til den kommende sæson skydes igang. Der er allerede nu godt fyldt i kalenderen med træning, styrketræning, tests og sociale arrangementer, der skal gøre, at holdet er top tunet til den kommende sæson. 

Opstarten skal også bruges til at byde hjerteligt velkommen til de nye spillere, der i den kommende sæson trækker den grønne Viborg HK trøje over hovedet for første gang. Laura Damgaard kommer til fra EH Aalborg. Maibritt Toft Hansen sifter til Viborg HK fra Aarhus United og Anna Kristensen kommer til fra Skanderborg. For to uger siden kunne vi også offentliggøre en ny aftale med Madeleine Östlund, der kommer til fra Sverige. 

Ligesom sidste år får du mulighed for at se holdet til spillerpræsentation under Generation Handball. Fredag d. 2. august kl. 20.45 præsenteres pigerne i VIBOCOLD Arena inden U20 finalerne spilles. Der er fri entré for alle interesserede, der vil kunne se pigerne og høre interviews med et par spillere og Jakob. Det er et velkendt ansigt der skal lede præsentationen, da Charlotte Thøming styrer slagets gang. Charlotte var i sidste sæson værtinde på vores EHF Cup livestreams.

Vi håber at se rigtig mange af jer til spillerpræsentationen, så pigerne kan mærke en stor opbakning inden sæsonen skydes igang. 

0
0
0
s2smodern