Denne sæson har Carin fået ekstra ansvar i Viborg HK truppen, da hun foruden rollen som playmaker og spilstyrer også har fået rollen som anfører. Som anfører er Carin bindeled mellem spillere og ledelse, samtidig med, hun på banen har et ansvar for at gå forrest når der er brug for det. Carin har vist, at hun kan løfte opgaven. Det har den svenske landstræner også fået øjnene op for, og han har nu gjort Carin til kaptajn på det svenske landshold. 

- Det er virkelig fedt og som en drøm der går i opfyldelse, siger Carin på det svenske håndboldforbunds hjemmeside

- Jeg kan godt lide at tage ansvar og være med til at bestemme, så det passer mig rigtig fint.

Carin har spillet 68 landskampe i den blå og gule trøje, hvilket gør hende til den fjerde mest rutinerede spiller på landsholdet. Kun overgået af Jamima Roberts, Nathalie Hagman og Linn Blohm, der har spillet henholdsvis 147, 136 og 86 landskampe. Med skader til rutinerede kræfter som Bella Gulldén og Sabina Jacobsen, har Carin fået et endnu større ansvar på landsholdet, hvor hun nu skal være primos motor på spillet og samtidig være kaptajn i denne uges kampe mod Rusland. 

Hvor det danske landshold lige nu spiller Golden League i Frankrig, er det svenske landshold samlet i Eskilstuna og Norrköping for at spille kampe mod de olympiske mestre fra Rusland. 

Carin får sin debut som kaptajn i aften, når Sverige spiller første kamp mod Rusland kl. 20.00. 

For den svenske landstræner var det naturligt at vælge Carin som kaptajn for det svenske landshold.

- Jeg synes, at Carin var et naturligt valg og det skal blive godt at se hende i rollen som kaptajn. Jeg er overbevist om, at hun kommer til at gøre det rigtig godt i sin nye rolle, da hun er en naturlig leder både på og udenfor banen, fortæller Henrik Signell til det svenske håndboldforbunds hjemmeside

0
0
0
s2smodern