Selvtilliden tanket med sikker sejr

Der blev hamret til bolden fra alle sider, da Ringkøbing Håndbold til aften blev sendt hjem med et overbevisende nederlag på hele 30-22. Gæsterne fik ikke et ben til jorden i aftenens kamp, som vores piger styrede fra start til slut.

- Jeg synes vi spiller super disciplinerede i store dele af kampen og det er det, jeg synes er afgørende for resultatet i dag. Vi dækker godt op i store perioder af kampen og Poulsen starter rigtig godt ud og tager en del bolde i den periode, hun er på banen. Samtidig spiller vi nogle rigtig fine angreb, hvor vi sætter hinanden godt op og slipper boldene, så der er en god rytme i vores spil. Og så er det jo rigtig dejligt, at vi spiller os i slutspillet i dag, siger en storsmilende Haugsted, der smækkede bolden ind bag Ringkøbings målvogter hele seks gange.

Og det var ikke kun Haugsted, der havde gang i armen. Hele vejen rundt holdt pigerne sig farlige, så Ringkøbings defensiv aldrig fik overtaget. Samtidig bar kampen præg af, at der var stor forskel i fysikken på de to hold, og gæsterne havde svært ved at følge med, når tempoet kom i vejret. Den store forskel kom bedst til udtryk på måltavlen, da der med fem minutter tilbage af første halvleg stod 11-4 på måltavlen. Poulsen var en sikker sidste skanse, der fik sat gang i kontrafasen. I korte perioder lykkedes Ringkøbing med at trække tempoet så meget ud af spillet, at de fik nogle lidt lettere scoringer, men når det skete, blev der hanket op i forsvaret ved næste mulighed, og Ringkøbing havde igen svært ved at komme til chancer.

- Det er vigtigt, at vi i dag tager en god kamp med og tager et fint angrebsspil med videre, da det har haltet lidt i perioder. Der kom gennemspillede angreb på plads i dag og det er rigtig positivt. Det har manglet lidt i tidligere kampe, men lykkedes rigtig fint i dag, fortæller Haugsted.

Med sine seks scoringer og store arbejde i defensiven, blev Haugsted fortjent kåret til kampens profil i dagens kamp. Det er en kåring, som hun selvfølgelig er stolt over, men hun er samtidig hurtig til at notere sig, at hendes flotte spil også er et resultat af det gode samspil med holdkammeraterne.

-  Jeg synes vi spiller hinanden rigtig godt op i dag. Vi trænede i går, at jeg skulle komme mere ind over midten og score, og det synes jeg lykkedes godt i dag. Jeg fik nogle gode situationer med fart i bolden, så det er en af grundene til, at jeg lykkes i dag. Gode medspillere og gode bolde, slutter Haugsted med et smil.

Hun og resten af holdet har ikke længe at hvile sig, da der i weekenden venter en utroligt vigtig kamp. Her spiller pigerne første EHF Cup kvartfinale mod NFH. Første kvartfinale af to spilles på udebane og følges op en uge senere af den anden og afgørende kvartfinale på hjemmebane i VIBOCOLD Arena. Den samlede vinder i de to opgør spiller sig i semifinalen i den prestigefyldte europæiske turnering.