Der er blevet skrevet meget om dagens kamp mod Larvik, som for udeholdet havde enormt stor betydning, mens den for vores piger på papiret var ligegyldig. Vi siger på papiret, da den var vigtig af mange andre grunde end i forhold til avancement i EHF Cup'en. Med kvartfinalen i hus, var der i dagens kamp fokus på at få flere spillere i spil, afprøvet nye spilvarianter og tanke selvtillid til de vigtige kampe i HTH Ligaen, som venter lige om hjørnet. 

Jakob havde advaret inden kampen, at spillet kunne blive lidt hakkende, da der skulle testes nye spilformationer af, samtidig med, at der ville være spillersammensætninger på banen, som måske ikke er så vant til at være på banen på samme tid. Hakkende blev det også, og særligt første halvleg blev op ad bakke, da defensiven aldrig rigtig fik fat, og dermed gjorde arbejdsbetingelserne sværere for Josephine i målet. Derfor var det også Larvik der sad på kampen i det meste af første halvleg, og gæsterne kunne gå til pause med en føring på hele 17-11. 

I anden halvleg var det stadig Larvik der sad på spillet de første ti minutter, men lige så stille fik vi defensiven på plads, og det gjorde arbejdsbetingelserne rigtig gode for Poulsen, der fik taget pippet fra Larviks spillere. I angrebet flød spillet også meget bedre, og pigerne spillede sig til rigtig fine chancer, som blev udnyttet til scoringer. Dermed kunne vi ved slutfløjt juble over 10. sejr af 10 mulige i dette års EHF Cup. 

Efter kampen var det nogle galde spillere vi kunne interviewe i vores livestream på Facebook. 

- Jeg synes vi laver vores comeback i forsvaret, hvor vi gør det rigtig godt. Så får vi også et nyt system i brug, som de ikke rigtig får løst, og det synes jeg, gør udslaget i dag, fortalte en glad Kristina Jørgensen efter kampen og blev suppleret af Amalie Grøn, der kunne give sit syn på, hvordan pigerne formåede at holde gejsten oppe trods modgang i løbet af kampen. 

- Vi formåede også at lave et come-back mod København, men der fik vi ikke det sidste med. Vi har bare en super god moral og bliver ved med at kæmpe lige meget hvad, der står på tavlen. Så er det bare fedt, at vi får to point ud af det i dag. 

Dagens com-back gav minder til onsdagens kamp mod København, hvor pigerne også formåede at spille sig tilbage i kampen, trods det, at Københavnerne fik lavet et stort hul. Men de mange come-backs er dog ikke noget, som pigerne har tænkt sig at gøre til en nødvendighed. 

- Jeg håber ikke vi er ved at blive et come-back team, da vi også skal være gode i første halvleg, men det er det, vi skal have kigget på nu, hvordan vi  kommer godt fra start og får en god første halvleg også. Generelt i sæsonen har vi leveret rigtig mange gode anden halvlege, fortæller Kristina.

De mange EHF Cup sejre giver ikke point i ligaen, men den selvtillid og det gode spil, kan pigerne trods alt arbejde på at få med videre.

- Sejre giver selvtillid, så selvfølgelig kan vi tage EHF Cup sejrene med til ligaen.Nu håber vi det gode spil kommer med videre, slutter Nips. 

0
0
0
s2smodern