Når vi i morgen spiller EHF Cup kamp mod franske Besancon er det atter med livestream på vores Facebook side. Det er anden gang denne sæson, at vi sender live fra vores EHF Cup kampe, da vi også ved seneste kamp mod Jagodina streamede på Facebook.

Beslutningen om at livestreame alle hjemmekampe i EHF Cup'en denne sæson er et resultat af stor efterspørgsel fra fans og følgere der bor for langt væk til at se kampene i hallen. Det er vi nu i stand til at tage højde for, da vi har indgået et samarbejde med Earvox om at streame kampene live. 

"Samarbejdet med Earvox gør det muligt for os at sende live fra vores kampe og samtidig efterleve de regler, som EHF har stillet op. Der er forskellige kvalitetskrav, der skal overholdes, hvis klubberne vil streame kampene, og det kan vi nu efterleve," fortæller Henrik Dahl, direktør i Viborg HK. 

Produktionen bag en live sending fra EHF Cup kampe er større end som så, og seerne vil over de kommende kampe opleve velkendte navne som kommentatorer og værtinder. Blandt andet er Heidi Astrup hentet ind som kommentator til weekendens kamp mod Besancon, mens Henriette Mikkelsen har sagt ja til at kommentere kampen mod russiske Kuban senere på måneden. Derudover er der en værtinde, producer og flere kamerafolk i arbejde på dagen. 

"Vi oplever utroligt stor opbakning for vores livesending, hvor tidligere og nuværende Viborg HK profiler alle har været positivt indstillet på at deltage, når vi spørger. Senest var Bo Rudgaard kommentator sammen med Peder Toft fra Radio Viborg, og i weekenden er det Heidi Astrup og Danni Kristensen fra Viborg Stifts Folkeblad der fører ordet. Det betyder meget, at vi kan hente så velkendte navne ind, som samtidig er villige til at dele deres håndboldviden og -interesse. Det håber vi seerne vil nyde godt af," fortæller Henrik Dahl videre. 

Planen er, at livestream starter omkring 10 minutter før kampstart, hvor der også er afsat tid til interview af Jakob Vestergaard. Efter kampen vil der være reaktioner fra spillere og ledere, samt analyse af kampen. 

For hver livestream lærer vi mere og mere, og vi håber derfor også, at alle vil tage godt imod initiativet og se med, hvis ikke det er muligt at se kampen i hallen. 

0
0
0
s2smodern