Viborg HK indgår tre-årig samarbejdsaftale med Birch Ejendomme. Det er første gang, at de to parter indgår en aftale om samarbejde, og det skaber stor glæde i Viborg HK. Birch Ejendomme skyder samarbejdet i gang som match partner til kampen mellem Viborg HK og Silkeborg-Voel KFUM lørdag d. 3. november i VIBOCOLD Arena.

- Vi er naturligvis meget stolte over at kunne præsentere en national samarbejdspartner i Birch Ejendomme og tager det som en kompliment, at de vælger at se mod Viborg HK. Birch Ejendomme er med hovedsæde i Silkeborg omgivet af både håndbold- og fodboldhold fra Danmarks øverste hylde. Det er et klart signal om, at vi i Viborg HK har kvalitet og noget at byde ind med for de større virksomheder i Danmark, siger bestyrelsesformand i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Samarbejdsaftalen er trådt i kraft og strækker sig over de næste tre år. Aftalens størrelse forbliver de to parter i mellem, men Jørgen Hansen slår fast, at det er et pænt stort sponsorat.

Hos Birch Ejendomme er der også glæde at spore over det indgåede samarbejde.

- Vi er rigtig glade for aftalen med Viborg HK, som vi ser som en rigtig spændende og fordelagtig samarbejdspartner. Vi glæder os til at blive mere synlige i Viborg i forhold til vores kommende byggeri i Banebyen med 170 boliger, og det tror vi på, at vi bliver i samarbejdet med Viborg HK, fortæller Line Krogh Pedersen, udviklingschef hos Birch Ejendomme.

Birch Ejendomme er en familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg. Siden virksomheden blev stiftet i 2010 har Birch Ejendomme oplevet stor vækst og havde pr. 1/1-2018 hele 900 lejemål i Midt- og Østjylland.

 

0
0
0
s2smodern