Næste modstander i EHF Cup'en fundet

Med sejren i Buxtehude har vi kvalificeret os til tredje og sidste kvalifikaitonsrunde inden gruppespillet i EHF Cup. I formiddags blev der trukket lod til næste runde i EHF Cup, hvor vi sammen med Team Esbjerg, NFH og Herning-Ikast repræsenterer Danmark. 

Lodtrækninger til EHF Cup'en er ofte forbundet med nerver, da der altid er modstandere man af gode grunde gerne vil undgå. Blandt andet på grund af økonmien i at rejse til udebanekampen, men også sportsligt, hvor der er stor forskel på de tilbageværende hold. Derfor stod vi også med rystende hænder og så dagens lodtrækning på mobilen, hvor vi heldigvis ikke skulle vente længe. Første navn der kom op af bowlen var Viborg HK, og dermed vidste vi allerede, at første opgør skulle spilles i VIBOCOLD Arena. Dermed kunne vi blot stå tilbage og se, hvilket hold der skulle komme op af bowlen næst. 

"Ikke Rusland, ikke Rusland, ikke Rusland" tænkte vi på kontoret med krydsede fingre. Ikke fordi vi har noget imod Rusland, men vi må bare sande, at de økonomiske omkostninger ved en tur til Rusland kan løbe op, og samtidig er turene meget lange, hvilket påvirker kampprogrammet og træningsplanen for ugerne omkring kampen. Da ZORK Jagodina fra Serbien blev trukket som modstander var der et lille lettelsens suk. 

Også på direktørens kontor var der tilfredshed med lodtrækningen:

- Det er en fin lodtrækning. Det er altid svært når man ikke kender holdene indgående, men nu må vi jagte noget video på dem og se, om ikke det er en nød vi kan knække. Økonomisk er det også en fornuftig lodtrækning. Det havde selvfølgelig været billigere at møde et dansk hold, men Serbien er ikke det værste der kan ske. Vi gruer jo altid for de lange ture til f.eks. Rusland, som er tidskrævende og økonomiske tunge. Derfor virker Serbien som en noget mere overkommelig lodtrækning for os. 

Første EHF Cup kamp mod ZORK Jagodina er allerede nu planlagt til lørdag d. 10. november kl. 16.00 i VIBOCOLD Arena. Weekenden efter spilles returkampen i Serbien.