Viborg HK og Jørgen Laursen A/S forlænger samarbejdet


Viborg HK og Jørgen Laursen A/S forlænger deres samarbejdsaftale og slår dermed også fast, at der er et stærkt bånd de to parter imellem.

Jørgen Laursen A/S har været samarbejdspartner i Viborg HK de seneste 10 år, og har ingen planer om at stoppe samarbejdet foreløbigt. For nu har de forlænget aftalen med det lokale håndboldhold, så aftalen løber endnu et år, til 2019.

- Vi har været samarbejdspartner i Viborg HK i 10 år. Vi startede som sponsor i klubben, da min datter selv spillede håndbold, men også fordi jeg kan lide at gå til håndbold. I dag kigger jeg også meget på det forretningsmæssige i at være samarbejdspartner, da jeg bruger VIP arrangementerne i forbindelse med kampe til at skabe netværk, fortæller John Laursen, direktør i Jørgen Laursen A/S.

Aftalens størrelse forbliver de to parter imellem, men Henrik Dahl, direktør i Viborg HK, slår fast, at Jørgen Laursen A/S er en vigtig samarbejdspartner i klubben.

- Jørgen Laursen A/S er en lokal forankret virksomhed, som vi er rigtig glade for at kunne fortsætte samarbejdet med. Jørgen Laursen A/S har været med i Viborg HK i mange år og har bakket op i med- og modgang og vi er glade for, at de fortsat vælger Viborg HK til, siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.

0
0
0
s2smodern