Når ondt bliver værre

Det gør ondt når intet går som ønsket, rigtig ondt. I dag havde vi håbet at kunne revanchere tirsdagens nederlag med en sejr ude mod Aarhus United. Sådan skulle det desværre ikke gå, og som altid var vores kamp mod Aarhus tæt. Desværre med fordel til hjemmeholdet, der vinder 26-24. 

Kampen igennem var det tydeligt, at der skulle fightes til sidste bold, da vi på intet tidspunkt sådan for alvor fik overtaget i kampen. Tværtimod havde Aarhus fundet det spil frem, som også sidste sæson gav problemer. 

Efter kampen var det også en tydeligt skuffet Allan, der kunne gøre status: 

- Det er en følelse af, at vi kæmper meget med os selv i øjeblikket i forhold til, hvad vi skal forvente og hvad vi kan. Der må jeg bare sige, at Aarhus angriber kampen godt og angriber os på nogle områder, hvor vi har det svært. Det kommer til at se relativt let ud for dem i perioder, og når vi så har gode perioder, får vi ikke straffet dem tilstrækkeligt. Derfor står vi som tabere i dag.

Allan bakkes op af Carin, der også kampen igennem mærkede perioder, hvor spillet gik godt. Havde vi været i stand til at bevare disse perioder i længere tid, sad man som tilskuer også med fornemmelsen af, at det ville ende med en grøn sejr. Desværre fik vi aldrig overtaget, og publikum blev i stedet udsat for spænding til sidste fløjt. 

- Jeg synes vi kommer til mange gode chancer, men vi er uskarpe i vores afslutninger. I forsvaret går vi på de samme ting igen og igen, og får ikke rettet til. Vi har dem i perioder med gode aktioner, men så får de igen lov at gøre som de gjorde i første halvleg. Vi er for uskarpe på detaljerne. I perioder spiller vi godt, men så bølger vi for meget og det skal vi have arbejdet på, siger Carin efter kampen. 

En lang sæson er blot skudt i gang, og betryggende er det, at intet er afgjort endnu. Men pointmanglen er ikke rar frem mod de kommende kampe, hvor selvtillid og stærkt spil er vigtige momenter at kunne falde tilbage på. 

- Det er en noget vanskelig sæsonåbning vi har givet os selv. Der er ikke andet at gøre end at stramme balderne og klø på. Vi må kigge på de ting, vi skal have gjort bedre. Der er immervæk et par stykker, slutter Allan. 

Carin ser også på eget spil som det, holdet skal arbejde mest med frem mod de kommende kampe. 

- Jeg synes vi skal fokusere på os selv, og hvordan vi får os selv op. Vi skal kigge på de gode momenter og se på detaljerne i spillet og få rettet til. Det skal snakkes igennem til evaluering og taktikmøde. Vi er vant til at spille mange kampe, så vi må se på det gode og lægge det dårlige fra os.  Det afgøres heldigvis ikke endnu, det er bare trist, at vi er med i dag, men alt for uskarpe. 

Slukørede må vi tage fra Aarhus, og weekenden skal nu bruges på mental opladning og masser af træning frem mod tirsdagens kamp mod Team Esbjerg. 

Kampen mod Team Esbjerg bliver spillet i VIBOCOLD Arena tirsdag kl. 19.30. 

Billetter kan købes HER