Det handler bare om at vinde

Pauline Bøgelund får sig en unik start på sæsonen i den grønne trøje, når hun i aften stiller til kamp med resten af holdkammeraterne i Viborg HK. Aftenens 1/8 finale i Santander Cup er nemlig mod Paulines tidligere holdkammerater fra TTH Holstebro. 

Det er ikke mere end 3 måneder siden, Pauline kaldte sig TTH spiller, men i dag er hun Viborg HK'er, der er klar til at tage kampen op om videre avancement i Santander Cup'en. 

- Når først kampen fløjtes i gang, så er der ingen tvivl hos mig. Så handler det om at vinde, siger Pauline, der dog må erkende, at det er en speciel følelse at skulle spille mod sine tidligere holdkammerater i første betydende kamp med sin nye klub. 

Det bliver specielt. Særligt fordi jeg ikke har spillet betydende kampe i Viborg endnu, så det er da noget særligt at første vigtige kamp er mod TTH. Jeg synes lidt, at det er en fordel, at kampen ikke spilles i Gråkjær Arena. Nu føles det lidt mere neutral, fortæller hun med reference til, at kampen er flyttet fra TTH's vanlige hjemmebane i Gråkjær Arena til Idrætscenter Vest i Holstebro.

Pauline tilbragte to sæsoner i TTH Holstebro, og i håndboldverden fører det som oftest tætte venskaber med sig. Hun glæder sig derfor også til at gense flere af de medspillere, trænere og folk omkring TTH, som hun de seneste sæsoner har tilbragt et hav af timer sammen med. 

- Det er altid sjovt at komme tilbage til det gamle. Jeg er nok lidt ekstra spændt på det hele, da der er mange kendte ansigter. Der er selvfølgelig ogsåkommet nye til TTH, men jo, det bliver ekstra sjovt, slutter hun med et smil. 

Aftenens kamp er knald eller fald og vigtigheden af at ramme et højt niveau er ikke til at tage fejl af. Intensiteten har derfor også været ekstra høj til træning på det seneste, hvor de sidste detaljer er blevet finpudset inden sæsondebuten i aften. 

 

Der er fri entré til opgøret mod TTH, men billetter skal forhåndsreserveres på TTH's hjemmeside.

Første hjemmekamp i VIBOCOLD Arena er allerede på tirsdag, hvor NFH kommer til byen. Kampen spilles kl. 19.00 og billetsalget er startet. Se mere HER