Det er ikke længe siden, vi glade kunne fortælle, at vi havde modtaget et wild card til EHF Cup. I dag blev der trukket lod til første runde, og det står klart, at vi skal op i mod HC Galytchanka Lviv fra Ukraine. 

HC Galytchanka Lviv har spillet europæisk gennem mange sæsoner, hvor de hovedsageligt har deltaget i EHF Cup og Challenge Cup. Holdet har flere gange spillet semifinale i Challenge Cup, men har haft sværere ved at bryde igennem i EHF Cuppen, hvor bedste resultat er 1/8 finalen tilbage i 2007/08. De seneste sæsoner er holdet blevet slået ud i kvalifikationsrunde 1. Det betyder dog ikke, at det Ukrainske mandskab ikke kan bidde fra sig, så Allan og pigerne skal være på mærkerne fra første fløjt.

"Jeg så nogle resultater fra dem fra den seneste sæson, der så det ud til at være et rigtig fint hold fra Ukraine, men jeg må også indrømme, at jeg ikke har studeret spillerne eller holdet. Det er det jeg skal til nu og så skal jeg have tjekket mit netværk, om der er nogen, der kan hjælpe mig med noget information omkring holdet" sagde Allan Heine efter lodtrækningen. 

I Viborg HK er de internationale traditioner mere omfattende, og målet er helt sikkert at avancere til videre runder i EHF Cuppen. I sidste sæson spillede pigerne sig i semifinalen i EHF Cuppen, og var en knivspids fra at spille sig i finalen. Desværre kom Lunde tvillingerne og deres holdkammerater fra Kristiansand i vejen, men faktum er, at vi igen fik at se, at Viborg HK kan klare sig blandt Europas bedste. 

I dag er pigerne mødt ind til opstart af den nye sæson. Dermed har vi også budt velkommen til fire nye spillere, som alle skal vænne sig til et kamptæt program med ligakampe og EHF Cup. Moa Högdahl er eneste nye ansigt, der sidste sæson deltog i EHF Cup, men hun og Byåsen måtte sande, at netop vores mandskab var for stor en mundfuld. I denne sæson skal Moa så kæmpe i den grønne trøje og sammen med Ida-Marie, Stine og Pauline vise, at Viborg HK atter spiller for at nå toppen i EHF Cup. 

Kampdage for EHF Cuppen kendes endnu ikke, men så snart vi kender dag og tid for første opgør, melder vi ud her på hjemmesiden. 

0
0
0
s2smodern