Det er top mod bund når Ajax København i morgen kommer til Viborg i jagten på sæsonens første point. De unge oprykkere har endnu point til gode i HTH Go Ligaen trods det, at de har været tæt på ad flere omgange. Historisk set og rent statistisk vil Ajax inden sæsonens udløb få skrabet minimum et point til sig, og missionen er at undgå, at de point går fra vores pulje. 

Ved første opgør i Ajax tog særligt Kris kampen i egne hænder og scorede 13 mål på 13 skud. Hun var kampens helt store fornøjelse og må meget gerne gentage successen med endnu en stor kamp.

Ved seneste kamp i VIBOCOLD Arena blev selvtilliden styrket med en sejr over Vistal Gdynia. Trods et truende come-back fra de polske gæster holdt pigerne ved og hev sejren i land. Det er disse gode takter vi skal tage med til kampen i morgen, hvor vi for alt i verden ikke må undervurdere Ajax. Der findes ingen lette kampe i HTH Go liga, og i morgen er det vigtigt, at vi er omstillingsparate i vores angrebsspil, da Ajax spiller med et foranderligt forsvarsspil. Samtidig er Ajax et hold med fut i fødderne, så vi skal være opmærksomme og klar i forsvaret, hvor også Ida-Marie Dahl skaber ravage. Netop Ida-Marie er ekstra spændende at følge i morgen, da hun til næste sæson kommer til Viborg HK.

Allan har modgiften klar til ligaens humlebi, vi skal nemlig tage en side fra deres bog og spille med samme tilgang som Ajax. 

"Vi skal nyde spillet og give alt hvad vi har. Vi spiller, fordi vi kan lide det og skal tage glæden ved spillet med på banen. Pyt med, hvad folk tænker og siger. Vi tror på, at vi kan flyve," siger Allan Heine. 

Kampen mod Ajax København spilles onsdag aften kl. 19.30. 

Billetter kan købes HER

0
0
0
s2smodern