Det er en af de spændende kampe der venter i aften, når vi på udebane møder ligaens førerhold fra København Håndbold. Ligesom vores piger har KBH vundet deres seneste kampe i både ligaen og EHF Cuppen. Det er dermed to mandskaber med selvtillid i bagagen der tørner sammen i aftenens kamp. Allan har de seneste dage arbejdet målrettet frem mod kampen, med særligt fokus på egne kompetencer. 

"København Håndbold er en stærk modstander, der i løbet af denne sæson har holdt et højt niveau. Vi kommer på en svær opgave i aften. Vi skal finde løsningerne på at åbne deres defensiv. Samtidig skal vores egen defensiv stå kompakt. Vi er klar, og kan drage stor nytte af de seneste kampe, hvor vi har spillet på et højt nieau og lykedes med de ting vi har sat os for. Når vi spiller op til vores bedste, kan vi slå alle hold. København Håndbold er ingen undtagelse, men det kræver, at vi kæmper samtlige 60 minutter og ikke har perioder, hvor vores spil går i stå," siger Allan.

Ved slutfløjt de seneste to kampe har måltavlen lyst 21-28 i vores favør. Vi krydser fingre for, at dagens kamp slutter med samme resultat.

Kampen mod København Håndbold spilles kl. 19.00 og kan følges på vores Instagram profil. 

Næste hjemmekamp er søndag d. 21. januar, hvor Vistal Gdynia kommer på besøg. Billetsalget er startet HER

0
0
0
s2smodern