Stine Bodholt har forlænget sin kontrakt med Viborg HK så hun tørner ud for klubben yderligere tre sæsoner. En forlængelse, der skaber stor glæde i Viborg HK.

”Stine er en af Danmarks bedste stregspillere og er en vigtig del af de planer, vi har for fremtiden i Viborg HK. De seneste sæsoner har hun udviklet sig rigtig meget, og er nu en fast del af landsholdet. Det er vigtigt for et ungt hold som vores, at vi har spillere med Stines erfaring og styrker, og vi er derfor rigtig glade for, at hun har valgt at forlænge til 2021,” siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.

Bodholt er vokset op i Viborg, og spillede også ungdomshåndbold i Viborg HK. Som senior har hun spillet for Skive FH og Team Esbjerg, med hvem hun vandt DM i sæsonen 2015-16. Efterfølgende skiftede Bodholt tilbage til Viborg HK, hvor hun nu fortsætter frem til 2021.

”Mit mål er at vinde nogle titler med Viborg HK og det har jeg en tro på vil ske. Viborg HK er min klub. Jeg kunne ikke forestille mig at spille andre steder i Danmark, så derfor har jeg valgt at forlænge, ” siger Bodholt og fortsætter:

”Selvfølgelig har det også haft indflydelse på min beslutning, at AG og Haugsted har forlænget, da de jo er store profiler. Det giver en tro på, at vi kan vinde noget. Det signalerer klubben også, så jeg synes der er en god stamme, som er værd at bygge videre på.”

27-årige Bodholt var en vigtig del af landsholdets succes til EM i 2016, og hun har en klar målsætning om at bevare sin plads på landsholdet.

”Jeg vil gerne repræsentere landsholdet de tre år jeg er i Viborg. Det er en drøm at få det til at hænge sammen så jeg kan begge dele. Jeg ser, at jeg kan udvikle mig endnu mere og bygge videre på min fysik, og det har jeg muligheden for i Viborg. Der skal arbejdes hårdt, men jeg glæder mig til fortsat at spille for Viborg HK,” slutter Bodholt.

0
0
0
s2smodern