Viborg HK har sikret sig en af deres største profiler i yderligere to sæsoner.

Ann Grete Nørgaard er indbegrebet af Viborg HK og har oplevet det hele. Hun har i løbet af sin karriere vundet to Champions League, fire Danmarksmesterskaber, tre EHF Cup og en Pokaltitel. Nu tager hun to år mere for sin barndomsklub, som hun håber igen at vinde pokaler med.

- Jeg synes Viborg er min klub. Det er her jeg har spillet mine ungdomsår og fået min håndboldopdragelse. Jeg kom tilbage for at være med til at bygge det op igen og vinde flere titler. Det er ikke sket endnu, men det er planen og grunden til, at jeg har forlænget. Jeg synes vi har en god trup, med kontinuitet, som jeg synes er afgørende for, at vi vinder titler igen. Jeg vil vinde noget, og det er derfor jeg bliver i Viborg.

AG Nørgaard er en af Danmarks bedste håndboldspillere, og en af ligaens mest erfarne. Siden hun som ung blev indlemmet i ligatruppen har hun scoret et hav af mål for Viborg HK, og hun er sæson efter sæson blandt ligaens mest scorende. Med sin karakteristiske jubel er den 34-årige profil en vellidt spiller blandt Viborg HKs fans og sponsorer. Det skaber derfor også stor glæde i Viborg HK, at kunne forlænge aftalen, så AG er i klubben til 2020.

- Vi taler ofte om, hvad det vil sige at besidde Viborg HK DNA, og behøver ikke mere forklaring end at AG besidder det. Hun brænder for sin sport, og kæmper for klubben til træning, i kamp og når der er brug for hende uden for banen. Hun er en vigtig del af vores klubkultur, og vi er derfor rigtig glade for at forlænge aftalen med hende. Det er helt unikt i dansk håndbold at have en spiller som hende, der har været med til det hele og ved, hvad der skal til for at spille tophåndbold nationalt og internationalt. Hun har været i gamet i mange år, og har måske aldrig været i bedre form end hun er nu. Hun er derfor også en vigtig brik i vores drømme om pokaler nationalt og internationalt, siger Henriks Dahl, direktør i Viborg HK. 

0
0
0
s2smodern