HTH GO Ligaen har vist sig historisk tæt denne sæson, og antallet af slutspilsbejlere er højere end vanligt. Derfor er der ikke plads til "ups" kampe og dumme pointtab. 

Det gælder også i aften, hvor vi drager til Ajax København efter to point. Ajax København er ny-oprykkere til ligaen, og har fået en hård start. Holdet har fortsat point til gode, og vil med sikkerhed gøre hvad de kan i aftenens kamp. En kamp, hvor der på den ene side af banen står et nyoprykket hold og på den anden et af Verdens mest velkendte klubnavne, Viborg HK. 

VVi skal leve op til den status i aften. 

"Der er ingen grund til at benægte, at vi er favoritter i dagens kamp, og det skal vi leve op til. Vi har trænet godt, og har brugt landsholdspausen på at forberede de kommende kampe, så vi er klar. Ajax København er på papiret en modstander vi skal slå, men det kommer ikke af sig selv. Vi skal undnytte, at vi har en fantastisk fysik i truppen, og spiller med højt tempo. Står vi samtidig godt i forsvaret giver vi vores målvogtere et godt arbejdsgrundlag. Så vi kommer med fuld fart og masser af kampgejst i aften," siger Allan Heine før aftenens kamp. 

Netop på målmandspositionen er der særligt en spiller, der glæder sig til at komme til Ajax. Josephine Nordstrøm er vokset op i Køge og har spillet i Ajax, så for hende bliver aftenens kamp ekstra speciel, og et gensyn med sin tidligere hjemmebane. 

"Jeg glæder mig til at komme tilbage og spille i Bavnehøj Arena. Det er altid specielt at spille mod sin tidligere klub, og det bliver da også lidt mærkeligt at komme tilbage. Til gengæld har jeg i dag hele familien med på tilskuerpladserne, og det er rart, for de bor fortsat i Køge og har ikke altid mulighed for at se os spille, så det bliver dejligt at se dem igen," siger Josephine. 

At ligaen er tæt kommer til udtryk når man tager et kig på tabellen. Inden aftenens kamp indtager vi syvendepladsen i HTH Go Ligaen. Men da vi har spillet en kamp færre end alle hold over os, med undtagelse af København Håndbold, kan vi med to point kravle op på tredje-fjerdepladsen, afhængigt af resultatet i kampen mellem København Håndbold og Aarhus United. 

Det er derfor hvert point tæller i denne sæson, og derfor vi i aftenens kamp går helhjertet efter en sejr. 

 

Vi går en travl tid i møde med masser af håndboldkampe i VIBOCOLD Arena. 

14. og 15. oktober spiller vi EHF Cup kampe mod Mingachevir fra Azarbaijan. Begge kampe spilles i VIBOCOLD Arena kl. 15.00. 

Én billet giver adgang til begge kampe. 

 

Onsdag d. 18. oktober kommer Odense Håndbold til Viborg. 

Kampen spilles kl. 19.30 og vi håber på massiv opbakning! 

Husk, at der inden kampen er GRATIS Familiearrangement i hal 2 for alle interesserede. 

Læs mere om eventen og tilmeld dig HER

 

0
0
0
s2smodern