"High fives", lange kram og brede smil beskriver meget godt pigernes første dag tilbage. igår, tirsdag d. 18. juli, skød vi sæsonen igang, og gensynsglæden var stor ved såvel gamle som nye spillere. 

Spillerne mødte ind kl. 10, hvor Allan og resten af træner/leder stablen stod klar til at byde velkommen og starte dagen med et lille møde. Kl. 11 var der lige tid til at overvære EHF-cup lodtrækningen, inden det gik løs med BIP-test.  En test der har til formål at teste pigernes fysiske form. "Vi tester pigerne for at få et retvisende billede af hvor pigerne er lige nu, på den måde ved vi hvordan vi skal tilrettelægge træningen, så vi får pigerne derhen hvor vi gerne vil have dem" forklarede Allan Heine efter testen. 

Efter testen stod der en velfortjent frokost klar til pigerne. Her var der plads til grin og glade samtaler, og det var tydeligt at se, at pigerne var glade for at være igang igen. Den første dag efter ferien blev også brugt til at sige velkommen til 3 nye ansigter, nemlig Ida-Marie Dahl, Stine Andersen og Pauline Bøgelung der alle tørner ud som nye Viborg HKere i den kommende sæson. Et 4. nyt ansigt lader vente på sig lidt endnu. Moa Högdahl, der er på træningslejr med det norske landshold, slutter sig til truppen sidst på ugen. 

Selvom pigerne har haft en god lang ferie, så har der ikke kun været tid til afslapning. Spillerne har selv holdt formen ved lige med løb og styrketræning henover sommeren. "Det har været rigtig dejligt at have ferie, og at have tid til at gøre andre ting. Jeg synes, at ferien er en god periode, fordi man har mulighed for at få lagt et godt fysisk fundament, så man er klar til opstart og den kommende sæson. Så der er kommet nogle kilometer i løbeskoene og blevet flyttet nogle kilo i træningcenteret" siger AG om ferien. 

Sæsonen er nu officielt igang og vi glæder os til, og det glæder os at vi igen kan åbne dørene i VIBOCOLD Arena for jer. 

 

0
0
0
s2smodern