Ready2Clean er fordelspartner i Viborg HK

- og det betyder bl.a. 20% rabat på måtter og vinduespolering
 
 
Ready2Clean er blevet en del af Viborg HK Fordele, hvor udvalgte samarbejdspartnere tilbyder Viborg HK’s nuværende sponsorer forskellige erhvervsfordele og besparelser. 
 
Med Ready2Clean får man en samarbejdspartner, der har mange års erfaring indenfor facility løsninger, og desuden kan Ready2Clean bryste sig af at have meget begrænset personaleudskiftning, hvilket smitter af på både kvalitet og stabilitet. 
 
I tråd med Viborg HK´s ambitioner om at blive verdens grønneste klub, har Ready2Clean også fokus på miljøbevidst og bæredygtig service, og de arbejder aktivt for at minimerer miljøpåvirkningen fra deres aktiviteter.
 
Ready2Clean kan levere en bred vifte indenfor facility løsninger heriblandt erhvervsrengøring, vinduespolering, alge og friserens og tekstil service. 
 
Hos Viborg HK er der stor glæde over at præsentere Ready2Clean som partner i Viborg HK Fordele. 
 
´Vi er naturligvis rigtig glade for at præsentere Ready2Clean som partner i Viborg HK Fordele, da vi er sikre på, at mange af vores nuværende samarbejdspartnere kan få stor glæde af de ydelser, som Ready2Clean leverer. De dækker et stort område inden for facility services, som størstedelen af vores samarbejdspartnere har brug for at få dækket men måske ikke helt har overblikket over. Derfor håber vi, at Ready2Clean får lejlighed til at lette processen for flere af vores samarbejdspartnere. Desuden kan man altså få 20% VHK rabat på fx måtter og vinduespolering, og desuden tilbyder de gratis hovedrengøring inden opstart på en rengøringssaftale – det er da virkelig værd at tage med´ 
siger Claus Sørensen, salgsansvarlig i Viborg HK. 
 
Viborg HKs fordelskoncept, Viborg HK Fordele, er en add-on-mulighed til alle nuværende samarbejdspartnere i Viborg HK. Med Viborg HK Fordele kan Viborg HKs netværk af samarbejdspartnere fremover opnå rabatter og fordele inden for forskellige kategorier, hvis de ønsker at benytte en eller flere af de partnere, der er med i Viborg HK Fordele.
 
 
 
For yderligere kommentar kontakt: 
Claus Sørensen, salgsansvarlig i Viborg HK 
+45 22 70 09 29 // Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
0
0
0
s2smodern