Auktion over ikoniske spillertrøjer 

 

Det var i forbindelse med en større oprydning på klubkontoret, at holdleder Liss Kristensen pludselig fandt en gammel papkasse, der var fuld af originale spillertrøjer – uvasket og med harpiks og patina, og de trøjer bliver nu sat til salg.

I samarbejde med Sport 24 afholder Viborg HK derfor en større auktion på www.odendo.dk/vhk over flere af de originale spilletrøjer, som nogle af de helt store håndboldstjerner har svedt og kæmpet i for Viborg HK.

 CL Sejr 2008 2009

De største sejre – de største navne

Husker du også, da det var navne som Bojana Popovic, Grit Jurack, Heidi Astrup, Cristina Varzaru og Rikke Skov, vi hujede og heppede på?

Det var bl.a. de spillere, der var med til at fylde ´Heidi Astrup loungen´ med pokaler fra både danske og europæiske mesterskaber – og ikke mindst er der blevet hentet 3 x guldpokaler i den prestigefyldte Champions League hjem til Viborg HK.

Nu har du chancen for at få anskaffe dig nogle af de originale spillertrøjer – med harpiks og patina.

 

 Guld 2008 2009

 

Viborg HK vinder DM guld

Auktionen kører på ordendo.dk/vhk, og du kan allerede nu se de 10 grønne og 5 hvide trøjer, der bortauktioneres. De grønne trøjer er fra sæsonen 2007 – 2008, hvor Viborg HK vandt DM guld, mens de hvide er fra 2006 2007 - og med officielle Champions League logo.

Budrunden starter 23. marts og løber 14 dage.

Nr. 3 Anja Althaus

Den tyske stregspiller nåede at spille 5 sæsoner i den grønne trøje. Denne trøje er fra hendes første sæson i klubben.

Nr. 8 Lina Rask

Trøjen tilhørte den unge højrefløj Lina Rask Nielsen fra sæsonen 2007-08, hvor man vandt DM guld over lokalrivalerne fra Ikast-Boarding.

Nr. 13 Cristina Varzaru

Den rumænske stjernespiller Cristina Varzaru har indtaget pladsen som et vaskeægte Viborg HK-ikon. Hun spillede hele 7 sæsoner i Viborg HK, inden hun igen flyttede hjem til Rumænien. Denne trøje er fra en af hendes første sæsoner i klubben i 2007-08.

Nr. 18 Maria Fisker

I dag er hun den mest rutinerede spiller i Viborg HK-truppen, men i sæsonen 2007-08 var det en ung Maria Fisker, der trak den grønne trøje over hovedet. Du har nu mulighed for at få fat i hendes gamle spilletrøje med nr. 18 på ryggen fra en sæson, hvor hun var med til at vinde DM guld.

Nr. 11 Lene Lund

Den tidligere danske landsholdsstreg gjorde sig flot bemærket i sine 5 sæsoner i den grønne trøje.

Nr. 10 Henriette Mikkelsen

Det er svært at sige Viborg HK og ikke nævne Henriette Mikkelsen – eller omvendt. Henriette Mikkelsen spillede mere end 10 sæsoner i den grønne trøje, og den lynhurtige venstrefløj var også med til at vinde DM guld 2007 -2008.

Nr. 7 Gitte Aaen

Trøjen her blev båret af Gitte Aaen i sæsonen 2007 - 2008. Hun spillede 4 sæsoner i den grønne trøje, hvorfra hun bidrog til et flot pokalskab med 3 DM-guld og 2 Champions League guld.

Nr. 17 Bojana Popovic

Nu har du muligheden for at få fat i en af håndboldens allerstørste stjerners gamle spillertrøje. Bojana Popovic spillede 3 sæsoner i Viborg HK. Denne trøje er fra hendes første sæson.

Nr. 15 Jane Schumacher

Trøjen her har siddet på unge Jane Schumacher, der spillede to sæsoner i Viborg HK. Trøjen er fra 2007-08, hvor hun sammen med resten af holdet vandt DM guld. Trøjen bærer det officielle Champions League logo.

 

Nr. 5 Stina Eriksen

Stina Eriksens trøje er nu sat til salg. Trøjen er fra sæsonen 2007-08, hvor den unge stregspiller var med til at vinde DM guld med Viborg HK. Trøjen er med det officielle Champions League logo på.

Hvide Designa Køkken (sæson 2006 - 2007)

Nr. 7 Gitte Aaen

Denne trøje blev båret af Gitte Aaen i hendes første sæson i Viborg HK. Venstrefløjen spillede 4 sæsoner i Viborg HK, og samlet set var hun med til at vinde hele 3 DM-guld og 2 Champions League guld. Trøjen er med det officielle Champions League logo.

Nr. 3 Chao Zhai

Nu har du mulighed for at få fingrene i Chao Zhais spilletrøje fra hendes sidste sæson i Viborg HK. Playmakeren spillede 3 sæsoner i Viborg HK. Denne trøje er fra sæsonen 2006-07. Trøjen er med officielt Champions League logo.

Nr. 4 Grit Jurack

Du kan nu erhverve dig en vaskeægte Viborg HK legendes gamle spilletrøje. Grit Jurack spillede fra 2004 frem til 2012 i Viborg HK, hvor højre backen blev dansk mester flere gange og vandt intet mindre end 3 Champions League guld. Trøjen er fra sæsonen 2006-07.

Nr. 17 Isabel Ortuño

Trøjen her er spillet i af den spanske højre back Isabel Ortuño, der nåede 3 sæsoner i Viborg HK. Denne trøje er fra hendes sidste sæson i klubben i 2006-07. Trøjen er med officielt Champions League logo.

Nr. 9 Charlotte Højfeldt

Denne trøje tilhørte den tidligere stregspiller Charlotte Højfeldt, og du har nu muligheden for at byde på den. Trøjen er fra sæsonen 2006-07.

 

Vær med i budkampen på www.odendo.dk/vhk

0
0
0
s2smodern