Det bliver en lidt speciel kamp i aften, når pigerne kører til Struer for at spille mod TTH Holstebro. For det første fordi det bliver på en lidt mere ukent udebane, da TTH Holstebro har rykket kampen til den mere intime og tætpakkede hal i Struer. For det andet fordi det er et gensyn for Stine Andersen og Pauline Bøgelund med deres tidligere hold. Desværre bliver det ikke et spil-mæssigt gensyn med Nikoline Lundgreen, der skiftede fra VIborg HK til TTH HOlstebro i denne sæson, da hun sidder ude med en korsbåndsskade.

De to hold har allerede mødtes en gang i denne sæson, da tilfældighederne faldt sådan sammen, at vi mødtes i Santander Cup'en. Her var det vores piger, der trak det længste strå og vandt opgøret. Særligt Stine Andersen viste sine styrker i kampen mod sit tidligere hold, men også Pauline Bøgelund gjorde sit til, at vi gik videre i turneringen. 

Kampen i Santander Cup blev spillet inden sæsonen for alvor var skudt i gang, og begge hold havde derfor også nye spillere der skulle spilles ind i truppen. Disse spillere er nu godt integrerede i begge trupper, hvorfor Pauline også vurderer, at dagens kamp mod TTH Holstebro bliver en anden, end sidst de to hold mødtes. 

- Jeg tror det bliver en anden kamp end i Santander Cup. De er spillet mere sammen nu og havde ved sidste kamp en del nye spillere, der skulle spilles ind på holdet. Vi er selvfølgelig også kommet på den anden side af en dårlig opstart, så jeg tror, det bliver en tæt affære, og at vi kommer til at byde ind med en masse fight. Det ved jeg også, at Holstebro står for, så vi skal være klar i 60 minutter for at kunne vinde over dem. Der skal slides for det.

Siden de to hold sidste mødtes er der sket en del i Viborg HK, og den uheldige start er vendt til pointhøst og successer. Faktisk har pigerne taget point i de seneste ni kampe, og det giver selvtillid og tro på egne evner. Dog er der fuld bevidsthed om, at der skal være fokus og fight i 60 minutter, hvis den gode stime skal fortsætte.

- Vi skal egentligt bare spille, som vi gjorde de første 20 minutter mod Silkeborg. Der fik vi løbet dem ned og det var en fornøjelse at være en del af. Vi skal have fundet tilbage til det spil, hvor vi spiller bedst. Det gør vi, når vi holder struktur i spillet. Det manglede vi lidt i de sidste dele af kampen mod Silkeborg, hvor vi bliver forvirrede og det bliver kaotisk. Sker det igen, kan Holstebro komme ind i kampen, så vi skal holde styr på os selv og gøre det, vi er gode til. Vi skal spille hinanden til gode chancer og så bare stå godt i forsvaret, fortæller Pauline. 

Kampen mod TTH Holstebro spilles i Struer Hallen med start kl. 19.00.

VI opdaterer løbende i vores Instagram story, så følg endelig med der. Samtidig liveblogger Viborg Stifts Folkeblad fra kampen, hvorfor den også kan følges der. 

0
0
0
s2smodern