Vi har oplevet det mange gange før. Forsvaret står stærkt og modstanderen kommer til en chance, som Poulsen med sin vanlige ro piller pynten fuldstændig af. Kontrafasen sætter i gang og i anden bølgen er Strømberg, Uno og Haugsted. Der bliver lagt et godt pres og Haugsted stiger til vejrs. BANG! Skuddet rammer stolpen og banker i målet til stor jubel for publikum. 

I weekenden var forløbet ikke meget anderledes, da vi spillede EHF Cup kvalifikation mod ukrainske HC Galychanka Lviv. Og så alligevel… 

For godt nok stod der Haugsted på den flotte scoring, men det var ikke Line Haugsted der smækkede bolden i mål. Det var i stedet Lines lillesøster Marianne Haugsted der viste, at Haugsted hammeren ikke kun sidder på Line. 

Marianne spiller til dagligt på U18 holdet i Viborg HK Forening, og har den seneste tid trænet med ligaholdet. I weekenden fik hun så ligadebut, da hun sammen med storesøster og resten af Viborg HKs ligahold gik på banen til de første kampe i EHF Cup’en denne sæson. En speciel oplevelse for den unge bagspiller:

- Det var mega fedt at komme ind og prøve. Jeg blev lidt nervøs og spændt, da jeg skulle på banen, men sagde også til mig selv, at jeg bare skulle tænke på det som enhver anden håndboldkamp. Så bare spille som jeg nu ved, at jeg kan, sagde Marianne med et stort smil efter kampen.

Da Marianne kom på banen sad Line på bænken og fulgte lillesøster tæt. Det er første gang de to Haugsted søstre spiller på samme hold, da der er seks år til forskel fra Line til Marianne. Line var derfor også en stolt storesøster, da Marianne havde fået debut. 

- Det er meget sejt, at hun er med. Det er sjovt at spille med sin søster, da jeg ikke havde regnet med at skulle prøve det. Hun er alligevel seks år yngre end jeg, så det var noget særligt at spille sammen, fortalte Line. 

I weekendens EHF Cup kampe var det Marianne der løb med flotteste scoring af de to Haugsted søstre, og hun var også rigtig glad for at komme på scoringstavlen. 

- Når først man spiller tænker man ikke så meget over det, men det var da fedt at score sådan et mål, fortæller Marianne.

At de to er søstre kan man sagtens se, når man snakker med dem. De er begge velsignet med en højde, som ville gøre enhver bagspiller misunderlige, samtidig med, at de møder folk med samme ro og smilende tilgang. Der er dog ingen tvivl om, hvem der er storesøster, for da Marianne, der bos i Skive, fortæller, at det er sjovt at træne og spille med Line, kommer det med et stort grin fra storesøster:

- Og så nasser hun lidt mad hjemme ved mig inden træning. 

Hvorvidt de to Haugsted søstre igen kommer til at spille på samme hold må tiden vise. Én ting er dog sikker. De har begge en fantastisk arm og spilforståelse som gør, at vi er sikre på at se dem begge i ligaen mange år frem. 

0
0
0
s2smodern