Med et nederlag på 25-31 i anden semifinale mod København Håndbold må vi vente lidt endnu med at finde ud af, hvorvidt vi skal spille om guld i år. Finalepladsen lader vente på sig, og afgørelsens time er sat til lørdag i Frederiksberg Hallerne, hvor den tredje og afgørende semifinale skal spilles. 

Det var et fokuseret Viborg HK mandskab der i dag gik til kamp med den vished, at en sejr eller uafgjort i dagens kamp ville give adgang til finalepladsen ved DM. Desværre skulle det ikke være i den fyldte VIBOCOLD Arena afgørelsen faldt, da København Håndbold viste sig for stor en mundfuld på dagen. 

- Jeg føler lidt, at vi mangler lidt på alt. Vi står i perioder godt i forsvaret og i perioder får vi scoret godt, men det føles som om vi har nogle procenter endnu at give af, som vi ikke får i spil. De er gode i dag. Hvis vi slipper dem og giver dem et lille hul så udnytter de det, og når vi ikke skyder ordentligt står Bondsen godt. Vi skal lige være lidt skarpere til næste kamp, sagde Carin efter kampen. 

Hun og pigerne gjorde hvad de kunne for at holde liv i finaledrømmen, og trods det, at Købenahvn Håndbold fik den bedste start, var kampen tæt det meste af tiden. Særligt defensiven kom på prøve, og modsat i den første semifinale, var det i dag sværere at dæmme op for københavnernes hurtige spil. 

- Defensivt får vi aldrig rigtig den bund og det niveau, som vi gjorde i København. Det rammer os hårdt, for det betyder, at vi ikke får ret meget kontraspil med. Vi skal slide efter målene, og det skal man generelt, når man spiller mod København, men de her kontramål er vigtige for os. Det er mål, hvor vi ikke skal bruge så meget energi. I og med vi slider defensivt kommer den forløsning aldrig, desværre, sagde Allan efter kampen.  

Hvis pigerne havde mange nerver inden kampen lod de ikke publikum se det, og de 2200 fremmødte publikummer gav den hele armen i support af pigerne. Stemningen var fantastisk! 

- Selvfølgelig var vi lidt nervøse, men det var simpelthen så god en kulisse i dag. Der var så mange mennesker, og det er de kampe, vi lever for at spille. Det tror jeg alle følte, men vi mangler lidt og vi forsøger, og forsøger. Vi prøver til sidst at gå højt på dem og så får de måske lidt flere mål end de burde. 

Dagens resultat holder spændingen intakt, og finalepladsen afgøres på lørdag, når vi igen tager turen over Storebælt efter en sejr. Trods det, at København har en sejr i bagagen til kampen, er der ingen rysten på hænderne fra hverken Carin eller Allan om, at skibet kan vendes i kamp tre. 

- Jeg føler, at det er helt lige nu. Selvfølgelig er vi underdogs i og med København har vundet ligaen og spillet en super god sæson, men så godt som vi spillede i København føles det som om vi absolut har en chance. Det er også det, som er fedt med de her kampe. Vi starter fra nul og så skal vi vinde i København. Vi skal bare rette til og vinde på lørdag, siger Carin og bakkes op af Allan:

- Der står et-et. Det er fuldstænding lige vilkår, og jeg tror ikke, det er et problem at vende tankerne. Vi har gjort det for få dage siden. Det handler om at finde den gode energi og den gode power, og så tage med ind i det, at det afgøres på lørdag. Jeg er sikker på, vi kommer med fuld kraft og saft i den kamp. 

Semifinale tre spilles i Frederiksberg Hallerne lørdag d. 12. maj kl. 14.10 eller 16.10.

 

Målscorere for Viborg HK:

AG Nørgaard - 6

Line Uno - 5

Line Haugsted - 4

Carin Strømberg - 3

Kristina Jørgensen - 3

Sanne van Olphen - 2

Stine Bodholt - 1

Anne-Sofie Filtenborg - 1

 

 

 

0
0
0
s2smodern