Kristina Jørgensen er blandt de nominerede til Årets Unge Håndboldspiller i Europa 2017/18. 

Som en følge af den populære afstemning til Verdens Bedste Håndboldspiller har Handball-Planet.com valgt at starte en afstemning til Sæsonens Bedste Unge spiller. Det har de gjort, for at give en stor cadeau til de unge spillere, som denne sæson har kæmpet for deres klub. For at blive nomineret til prisen som årets unge håndboldspiller skal man være født i 1996 eller senere.   

Kristina Jørgensen er buldret ind på den internationale scene, og har i sin blot anden sæson som ligaspiller vist sit store talent frem i HTH Go Ligaen og i EHF Cuppen. Det flotte spil har resulteret i en nominering til Årets Unge Håndboldspiller. 

Du kan stemme på Kristina Jørgensen HER

Spillerne som er nomineret, er valgt af journalister fra Norge, Ungarn, Serbien, Slovenien, Argentina og Rusland. De har nomineret 28 spillere, fordelt med fire på hver positioner. 

Sidste mand i juryen er læserne af Handball-Planet.com, som med deres stemme er med til at vælge de spillere, som skal i top. 

Læs mere om nomineringerne HER og se hvilke øvrige spillere, der også er nomineret. 

Kigger du godt efter, vil du se, at en kommende Viborg HK spiller også er nomineret på højre back, da Moa Høgdahl også er blandt de velspillende unge profiler. 

0
0
0
s2smodern