Afgørelsens time er kommet. Kl. 16.00 skal slaget stå, når vi spiller anden og afgørende semifinale i EHF Cuppen mod Vipers Kristiansand. Viborg HK kommer til opgøret med en tre-måls føring fra første opgør, og skal forsvare dette, hvis finalepladsen skal i hus. 

Tre mål er ikke meget i håndboldens verden, og derfor var Allan også hurtigt ude efter første opgør og gøre det klart, at der ikke vil blive hvilet på laurbærrene i Viborg HK frem til returkampen. 

- Vi skal angribe returopgøret og vinde den kamp også. Det er det, vi skal jagte og gå all-in på, sagde Allan dengang og har siden brugt meget tid på at forberede dagens semifinale opgør. 

- Der er nogle ting i forhold til vores defensive, som vi skal have styr på. Vipers lavede 31 mål mod os sidst, og lavede også mange mål mod Larvik midt på ugen. Det er et hold, som vi skal være ekstra opmærksomme på både i vores forsvarsspil og i vores returløb. Samtidig skal vi fortsat lægge et hårdt tryk på deres forsvar, så der kommer masser af fart og power i kampen. Det tror jeg vil være til vores fordel. 

Da de to hold mødtes i VIBOCOLD Arena var publikum vidner til en målrig kamp som endte 34-31 i Viborg HK’s favør. EHF Cup semifinalen afgøres bedst af to, og det hold, der samlet over de to opgør har flest mål vil tage finalepladsen i den prestigefyldte Europæiske turnering. 

Udsolgt arena

Under træning i går, fortalte Vipers’ administration, at arenaen er udsolgt til opgøret, og vi kan derfor forvente små 2200 tilskuere i mod os fra kampens start til kampens afslutning. Allerede i sidste uge fik vi en forsmag på den opbakning Vipers har, da nordmændene havde 350 kampklare publikummer med til Viborg. 

- Det er en god stemning og fedt at spille i Norge. De norske fans skaber en fantastisk stemning på en god måde, og det er jeg sikker på er med til at skabe en spændende og intens kamp, fortæller Allan. 

Norske dommere træder til

Under aftensmaden i går, ringede EHF’s hovedkontor pludselig og fortalte, at det israelske dommerpar, der var påsat semifinalen ikke ville nå frem til kampen grundet flyforsinkelser og missede skift. I tæt kontakt med begge klubber har EHF arbejdet på at finde en løsning og et dommerpar med internationalt niveau, og vi får derfor et norsk dommerpar til kampen. Det er ikke noget, der bekymrer Allan Heine, som er sikker på, at kampen nok skal forløbe efter bogen. 

- Det er helt fair. Det er hvad der sker og heldigvis er vi i Norge, så det bekymrer mig ikke. Det er en nation med høj moral og jeg er sikker på, det nok skal forløbe efter bogen, slutter Allan.

 Semifinalen mod Vipers spilles i dag, lørdag d. 14. April kl. 16.00 og streames HER

0
0
0
s2smodern