Say WHAAAAAAATTTT?!?! 

Det var sæsonens bedste kamp, der i dag blev spillet i VIBOCOLD Arena. I hvert fald set med Viborg HK briller. Vi vinder 33-21 over de danske mestre fra Nykøbing Falster!

"Det var helt fantastisk! Det var en holdpræstation i dag og det synes jeg er mega fedt. Vi har rykket os som hold, og har været igennem nogle bump, men vi er kommet stærkere ud af dem, og kæmper virkelig for tingene i dag. Vi fighter for hver eneste bold, og det gør, at vi vinder så stort i dag," siger Stine efter en kamp, hvor særligt anden halvleg var klædt i grønt.

Som vi har for vane mod NFH startede kampen tæt ud, og begge hold skiftedes til at føre. Som tilskuer var der en verden til forskel fra denne kamp og sidste i VIBOCOLD Arena, da pigerne i dag spillede med utroligt flow og rytme, hvilket gjorde, at fejlene blev holdt nede. Pausestillingen reflekterede også de første tredive minutters tætte spil, da vi gik i omklædningsrummet med en føring på 15-14. Vejen var banet for en spændende og tæt anden halvleg, men sådan skulle det ikke være.  

"Vi kommer ud fra pause, og får rettet nogle ting til, så de kun scorer syv mål i anden halvleg. Vores defensiv står rigtig godt og Poulsen tager fra i målet. Det gør, at vi kan løbe med dem og får gang i vores kontra. Vi har en tro i angrebet på, at vi nok skal score, og så lykkedes vi i dag helt fra forsvaret til angrebet," slutter en smilende Stine. 

Smil var der masser af i omklædningsrummet efter kampen, på tilskuerpladserne og hos vores fantastiske fanklub. For i anden halvleg fandt pigerne ind i det 'mode', hvor alt lykkedes. Selv et par afbrændere i forsøget på at score på tomt mål - da NFH gik i 7 mod 6 - kunne ikke bringe spillet ud af balance. Der var fuld fight i samtlige 60 minutter fra alle piger, hvilket også afspejles i listen over målscorere. I målet fik Rikke Poulsen for alvor fat i anden halvleg, og NFH formåede blot at passere hende syv gange. Det var med til at sætte gang i kontrafasen, som blev eksekveret med en meget lav fejlmargin, til stor glæde for Allan på bænken. 

"Det er jo fantastisk! Vi slår de danske mestre med 12 mål i en flot kulisse, med fantastisk spil, defensivt som offensivt. Det er jo svært ikke at være lykkelige over det," siger Allan og forklarer, hvad det er der lykkedes så godt i dag.

"I pausen får vi justeret nogle ting, som giver bonus. Lidt mere end forventet. Der var lidt med vores ankomst, hvor vi skulle være ekstra skarpe, og indspillene til deres strege, hvor vi prøvede at lave nogle fælder. Det lykkedes vi med, og så følger Poulsen rigtig godt op på det i målet, og så kan det gå stærkt."

Stærkt gik det, og før vi havde set os om lød slutfløjtet og tavlen lyste 33-21 i vores favør.

Nu sidder vi tilbage med ét spørgsmål: HVornår er der kamp igen? Det er der d. 10. februar når Byåsen Elite kommer til Viborg. EHF Cup kampen spilles i VIBOCOLD Arena, og vi håber på en fantastisk opbakning igen!  

 

Målscorere Viborg HK: 

AG Nørgaard 13

Carin Strömberg 5

Sanne van Olphen 5

KRistina Jørgensen 4

Line Uno 4

Stine Bodholt 1

Natasha Nolevska 1

 

0
0
0
s2smodern