Flot defensiv gav to point i Randers

For tredje gang i træk løb pigerne fra kamp med en sejr. Denne gang var det Randers HK der måtte mærke konsekvenserne af den selvtillid og gejst, pigerne har oparbejdet de seneste uger.

Ag startede angrebsspillet ud med tre scoringer på tre skud. Det lagde linjen for dagens kamp, og i løbet af kampens første 20 minutter fik pigerne oparbejdet en føring på seks mål. Randers’ tekniske fejl blev straffet, og forsvaret stod bundsolidt. Igen i dag fik Rikke Poulsen også godt fat i målet, og over kampen endte hun på en redningsprocent på 48. I slutningen af anden halvleg fik Randers mere styr på deres angrebs- og forsvarsspil, som gjorde, at de lige så stille spiste sig ind på føringen.

Vi gik til pause med en føring på 12-14.

Anden halvleg fortsatte som første, og endnu en gang fik vi udbygget føringen, så Randers hele kampen skulle kæmpe sig tilbage. Det lykkedes heldigvis ikke, og med stærkt forsvarsspil vinder vi kampen med 21-25.

Efter kampen var det også en mere end tilfreds træner, der kunne se tilbage på en flot kamp.

”Jeg synes vi står rigtig stærkt defensivt, og Poulsen står endnu en gang rigtig flot. De første tyve minutter rammer vi Randers hvor de er sårbare, men derefter bliver det mere effektivt end kønt. Vi er bare enormt glade og stolte over at vi kan tage en sejr her mod så stærkt et hold,” sagde Allan, som er glad for, at de mange timer der er lagt i træningslokalet bærer frugt, og at hele holdet er med til at skabe de gode resultater.

”Vi vil gerne bruge vores trup. Træner man godt, får man lov at spille. Det er sådan det hænger sammen, og jeg synes der er mange, der har flyttet sig til træning, over den seneste periode. Nips og Signe synes jeg har flyttet sig meget, og jeg synes også, at Clara havde fortjent at spille i dag, men der var et fantastisk forsvar, som gjorde, at hun ikke kom i aktion i dag. Men det er fantastisk at se, hvordan alle spiller,” slutter Allan.

På højre fløj var der flere flotte scoringer fra unge Natasha Nolevska, der kom til Viborg i denne sæson, og hun er glad for dagens resultat, og det spil, hun begynder at få frem.

”Det var en god sejr. Jeg synes vi står godt i forsvaret og spiller som et hold. Det er det vigtigste. Vi var velforberedte i dag, og havde studeret Randers godt, så vi vidste, hvad de kom med. Vores angrebsspil var godt i dag, hvilket ikke altid har været tilfældet i de seneste kampe. Så det var en dejlig sejr,” siger Natasha, som for første gang spiller i udlandet.

”Det var selvfølgelig svært i starten, men nu er jeg blevet mere integreret i truppen, og føler mig mere tilpas og fri, hvilket gør, at jeg fortsætter med at spille godt,” slutter en smilende Natasha.

Næste kamp er i EHF Cuppen, når Podravka Veget kommer til Viborg. Denne kamp spilles d. 11. November kl. 16.00 i VIBOCOLD Arena.