4-4, så længe kunne Mingachevir følge med i returopgøret i EHF Cuppens anden runde. Herefter løb de grønblusede helt og aldeles fra gæsterne, der måtte gå til pause bagud 22-5!

Spænding var der intet af fra kampens start, da vi i første kamp vandt med 17, og dermed havde en 17 måls føring med til returkampen. Det afholdt dog ikke Viborg pigerne fra at gå til kamp med fuld fart og masser af fysik. Igen i dag blev gæsterne løbet over ende og der blev masser af spilletid til vores unge piger.

På et tidspunkt var gennemsnitsalderen helt i bund, og Allan gav publikum masser af tid til at se, hvor lys en fremtid Viborg HK har i sigte.

(artiklen fortsætter efter billedet)

Nips, Clara, Hykkelbjerg, Natasha og Niko var primus motor i anden halvleg, og spillede sig til flotte mål. Truppens yngste, Anne Hykkelbjerg, var trods sine kun 17 år alt for stærk og snu på stregen, hvilket hendes medspillere udnyttede med flotte indspil der gav mål.

Allan var også meget tilfreds efter kampen:

”Der er vel ikke så meget at sige om dagens kamp. Vi kommer ind med et kæmpe forspring og det handler derfor mest om at få en god kamp uden skader. Det lykkes i dag. Samtidig er jeg glad for at se, at de unge spillere ikke holder sig tilbage, men griber chancen og spiller sig til flotte chancer som de scorer på.”

Avancement i EHF Cup regnes ud fra samlet målscore over begge kampe. Dermed går pigerne videre med en samlet sejr på 81-36.

0
0
0
s2smodern