Signe Vetter ramt af korsbåndsskade

En uheldig solosituation resulterede i en forkert bevægelse og et fatalt vrid, der rev korsbåndet over, og dermed er det desværre ikke forventningens glæde over, at kvindeligaen snart skydes i gang igen, men derimod en operation, og derefter genoptræning, der venter vores 19-årige venstre back.

Alle håndboldspillers mareridt - den velkendte og uhyre frygtede korsbåndsskade har ramt Signe Vetter, og det skaber selvfølgelig frustration hos vores unge bagspiller:

´Jeg har været meget berørt af det. Det er virkelig træls. Det er første år i min professionelle karriere som håndboldspiller, og jeg havde da helt klart forventet en noget anderledes debut år.

Jeg er rigtig glad for at være en del af ligatruppen, og jeg har kunnet mærke, at jeg har udviklet mig. Jeg havde bare glædet mig supermeget til at give den fuld gas med håndbolden, og se hvor langt jeg kunne nå i år´.

Signe Vetter skrev i sommers under på en 1-årig kontrakt med Viborg HK, og hun har nået at levere mange gode minutter på banen, der også har resulteret i intet mindre end 4 mål på 5 skud. Hun er da også fortrøstningsfuld selvom pausen på 10 - 12 måneder er noget af en mavepuster:

´Det er mange, der har gået igennem det, der nu har ramt mig - det er en lille trøst. Desuden er der allerede lagt en rigtig god plan for mig, så jeg ved lige præcis, hvad der skal ske, og det er også rart, for så kan jeg hele tiden kigge frem. Jeg har jo mange år i mig - altså jeg er jo først lige begyndt´.