Topscorer Melissa Petrén skriver kontrakt med Viborg HK

Topscoren for København Håndbold, Melissa Petrén, skifter til Viborg HK fra næste sæson.

Det er en stærke angrebsprofil, der kommer til klubben. Hun er noteret for 157 mål i Bambusa-kvindeligaen sæson 2021/22, hvilket sender den svenske playmaker og landsholdsspiller ind som den 7. mest scorende i hele ligaen. Det er netop hendes evner til at score mål, der er en af de vigtige kvaliteter, Jakob Vestergaard henter ind, når Melissa Petrén kommer til Viborg HK:

´Vi har fulgt Petrén længe, og det siger sig selv, at en af ligaens topscorer er særdeles interessant for os. Hun er en stor målsluger, der præsterer på et højt niveau i både den danske liga og på det svenske landshold.

For os betyder hendes tilgang til klubben, at vi kan komme til at spille meget attraktivt angrebsspil. Hun er en super dygtig håndboldspiller, og hun kan noget skudteknisk, som der ikke er ret mange i kvindeligaen, der kan, og hun er udstyret med et super skarpt håndled.

Melissa Petrén er desuden en rutineret spiller, der har stor erfaring med spilstyring. Helt konkret betyder det jo også, at vi med denne kontrakt kan se os selv løfte niveauet i vores angreb efter nogle af de spillere, som stopper i klubben.

Jeg har fået et godt indryk af Petrén, og jeg er overbevist om, at hun passer godt til vores træningsmiljø. Hun ser håndboldkortet på samme måde som os, og vi glæder os rigtig meget til at byde hende velkommen´.

En klub med traditioner og ambitioner

Melissa Petrén ser også frem til et liv i den grønne bluse og hun tror på, at hun vil passe godt ind i den spilstil og de ambitioner, Viborg HK er kendt for:

´Jeg er ret begejstret for Viborgs måde at spille på, hvor fart er et vigtigt element. I København Håndbold har jeg arbejdet meget med mit løb og mine kontraevner, og det glæder jeg mig til at bringe i spil og videreudvikle i Viborg.

Viborg HK er en klub med stærke traditioner og en lang historie, og ambitionerne i Viborg er og har også altid været store, og det synes jeg er fedt. Jeg vil gerne være med til at stile efter medaljerne og yde det, der skal til for at nå dem. Det er en klub, der altid formår at placere sig øverst i den danske liga, og så er det også en ekstra motivation for mig, at jeg kan få lov at spille europæisk – det er bare attraktivt at få lov til at prøve kræfter med udenlandske hold´.

Direktør for Viborg HK Jens Steffensen udtrykker også stor tilfredshed med den nye spillerkontrakt og siger:

´Vi er stolte af, at vi kan præsentere Petrén. Hun er en meget stærk og rutineret spiller, som uden tvivl får en stor angrebsrolle for Viborg HK´.

Melissa Petrén har underskrevet en 2-årig kontrakt med klubben fra sæson 2022/23.

Alle nyheder