Hver kamp spilles som en finale

Hver kamp i slutspillet skal spilles, som var det en finale. Det er ´vind eller forsvind´ kampe, og det er med den realisme og den kendsgerning, at Jakob Vestergaard og holdet går ind til kampen mod København Håndbold i aften kl. 18.00.

Taktikken er på plads, og cheftræneren føler sig godt rustet, mens han også ved, at mange ting skal gå op i en højere enhed, hvis de grønne skal tage fra hovedstaden med to point.

´Vi har kigget en del på vores kamp mod Odense, hvor vi på mange måder og i flere perioder spiller fremragende, mens vi alligevel også har en del, vi kan forbedre. Vores defensive i kampens første 10-15 minutter er slet ikke godt nok, og vi starter ikke aggressivt nok. Det skal vi forbedre i aften mod København.

Til gengæld leverer vi på alle parametre i angrebsspillet mod Odense – lige indtil de sidste 10 minutter, hvor tingene spidser til, og kampens skal afgøres, og det må ikke ske igen. Det har vi brugt i vores evaluering af Odense kampen og i vores forberedelse til denne vigtige kamp i aften.

Jeg forventer, at København kommer med stort initiativ, - de har stadig en teoretisk chance for at nå semifinalerne, og det tror jeg bestemt motiverer dem.

Vi spillede en god kamp, sidst vi stod overfor København, men de har selvfølgelig også lært af det, så de har sikkert forberedt noget nyt til os.

Maria Lykkegaard er en virkelig dygtig stregspiller, Andrea Hansen på højre fløj gør det fremragende, og Christina Wildbork er godt skydende på midten, så de 3 har især fået lidt ekstra opmærksomhed i forberedelserne.

Vi er selv i en god tilstand, og vi kommer til at forsøge at få kampen afviklet i højt tempo, for så ved vi, at vi har store chancer for at vinde´.

København Håndbold vs. Viborg HK spilles kl. 18.00 og kan følges på TV2 Sport, Tophåndbold app´en og Viborg Stift Folkeblad.

Alle nyheder