Line Haugsted forlader Viborg HK

Fra næste sæson bliver Viborg HK truppen desværre uden Line Haugsted på holdkortet, da hun netop har meddelt, at hun ønsker at gøre brug af den option i hendes kontrakt, der gør det muligt at skifte klub til sommer.

´Line Haugsted har og har haft en virkelig stor rolle i truppen. Hun har været en af de afgørende faktorer for vores succes, og har bl.a. været med til at vinde en sølvmedalje og to bronzemedaljer til klubben´,

udtaler direktør Jørgen Hansen, der gerne havde set, at Haugsted tog endnu en sæson i den grønne bluse, men også har forståelse for, at hun efter 6 sæsoner i Viborg HK skifter klub.

Cheftræner Jakob Vestergaard fortæller, at hendes beslutning er modtaget med ærgrelse men ikke total overraskelse.

´Haugsted er indiskutabelt en håndboldspiller i verdensklasse. Hun er en af verdens bedste forsvarsspillere forsynet med et af verdens hårdeste skud. Når hun leverer den ene toppræstation efter den anden, som hun gjorde til VM i Spanien, var jeg klar over, at der ville være bud efter hende, og det er så et af de bud, hun har valgt at takke ja til´, siger cheftræneren, der også fortæller, at klubben er i gang med at kigge efter en erstatning, der kan integreres i truppens træningsmiljø og spillestil.

På nye eventyr

Hovedpersonen selv fortæller, at det forestående klubskifte ikke har været nogen let beslutning:

´Jeg kom hertil som ganske ung, hvor jeg skulle lære af Rikke Skov, og så blev hun gravid, og jeg fik derfor pludselig en større rolle og oplevede virkelig, at der blev lagt ansvar over på mig og også, at man klædte mig godt på til det. Det var fedt, og jeg udviklede mig rigtig meget, og netop udvikling er klubben virkelig god til. Vi har de bedste betingelser med en virkelig stor opbakning omkring holdet fra hele klubben – ja fra hele byen, og det har betydet meget for mig og været stærkt medvirkende til, at jeg nu er i gang med min 6. sæson for Viborg HK.

I den årrække, jeg har spillet i klubben, har jeg jo desværre også været skadet, og måden hvorpå klubben har hjulpet mig igennem de perioder, er jeg taknemmelig for. Jeg har fået virkelig god opbakning og mine skadespauser har faktisk lært mig, hvordan jeg skal behandle min krop, så den kan spille håndbold på topplan, og det er bestemt ikke alle klubber, hvor man får det med ud på den anden side af en skadespause.

Jeg kunne sagtens se mig blive her, men jeg mærker også, at jeg er klar til et klubskifte, og nu hvor en virkelig stor chance har budt sig, bliver jeg nødt til at tage den og udleve et nye håndboldeventyr´, slutter Line Haugsted.

Alle nyheder